Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – vulosje qeramike 9H

Veshja e parë qeramike moderne me Easy On Effect

✓ Jetëgjatësia deri në 6 vjet

✓ Gjithashtu siguron mbrojtje ndaj korrozionit me cilësi të lartë

✓ Lehtë për t'u përdorur

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 162,49
139,00 (139.000,00 / l)

SKU: 8050-7650

Përmbajtja: 0,05 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Veshje rezistente ndaj gërryerjes për metale, sipërfaqe të lyera dhe të lyera me pluhur

Me Mbrojtësin e Përhershëm 7650, V24 ofron një produkt profesional që mund të aplikohet nga profesionistë dhe joprofesionistë dhe që garanton mbrojtje afatgjatë për disa vite.

Kjo shtresë speciale e teknologjisë së lartë u zhvillua posaçërisht për kërkesat e sektorëve të automobilave, aviacionit (industria e avionëve), detar dhe ushtarak. Është jashtëzakonisht rezistent ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës dhe mund të aplikohet në sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyer.

Kurimi mund të përshpejtohet nga nxehtësia ose në temperaturën e ambientit. Permanent Protector 7650 formon një lidhje jashtëzakonisht të fortë me sipërfaqen dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti ngjitëse shumë të larta. Veshja e hollë transparente ka forcë ekstreme me një fortësi deri në 9H. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e automobilave (përfshirë makinat e vjetra), motoçikletat, karvanët dhe varkat.

blank
blank
blank
blank
blank

Karakteristikat e produktit

 • Lëng i pastër, i pangjyrë i bazuar në silane, përmban tretës, pa ujë
 • Krijon një shtresë mbrojtëse të padukshme
 • Veshje jashtëzakonisht rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të larta jo ngjitëse dhe rezistencë të lartë ndaj goditjes
 • Rezistent ndaj korrozionit
 • rezistencë e lartë ndaj ndikimit
 • Veçanërisht i përshtatshëm për mbylljen kundër ujit dhe papastërtive të materialeve jo absorbuese brenda dhe jashtë
 • Rezistent ndaj ujit të detit dhe ajrit të kripur
 • Dorëzuar gati për përdorim
 • Shumë reaktiv dhe rezistent ndaj një numri të madh tretësish të ndryshëm organikë
 • Efekti “e lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë shumë më të lehta për t’u pastruar, duke zgjatur kështu intervalet e pastrimit dhe duke ulur kostot e pastrimit dhe kujdesit
 • Mund të spërkatet ose të aplikohet me dorë me një leckë, aplikimi është i mundur duke përdorur një makinë lustruese elektrike
 • Lustrimi e bën sipërfaqen jashtëzakonisht të shndritshme
 • Shumë efektiv deri në 6 vjet
 • Përdorimi i materialit për një makinë rreth 30-50 ml (SUV 80-100 ml)
 • Deri në 130 m²/litër
 • Rezistenca ndaj temperaturës: -90 deri + 750°C
 • Qëndrueshmëria e vulës: deri në 6 vjet
 • Jetëgjatësia e lëngut: 24 muaj në shishen origjinale, 6-12 muaj pas hapjes
 • Temperatura e ruajtjes: +5°C deri +20°C
 • Koha e pjekjes: 8-10 dite ne varesi te temperatures dhe lageshtise, nxehtesia pershpejton tharjen, siperfaqe e perdorshme pas 2-5 oresh
 • Rezistencë e lartë ndaj kimikateve

Aplikimi i produktit

Mbrojtësi i Përhershëm 7650 përdoret shumë në një sërë aplikacionesh komerciale:

 • Ushtarake (anije, avionë, tanke, …)
 • Industria e çelikut (ura, struktura çeliku, pajisje dhe makineri, …)
 • Industria e naftës (tubacionet, trotuaret/platformat, lidhësit, …)
 • ndërtimin e varkave dhe anijeve
 • Industria e automobilave (ndërtimi i motorëve, ndërtimi i trupit, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e trenave dhe hekurudhave (ndërtimi i motorëve, binarët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e avionëve (turbinat, krahët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • edhe me shume…

Mbrojtësi i Përhershëm 7650 mund të përdoret në metalet e mëposhtme:

 • metale me ngjyra (çeliku)
 • metale me ngjyra
 • metale të galvanizuara (të galvanizuara).
 • sipërfaqet e lyera
 • sipërfaqet e veshura me pluhur

Një përshkrim i detajuar i aplikacionit se si të përdorni Mbrojtësin e Përhershëm 7650 mund të gjendet këtu .

blank

funksionalitetin

Mbrojtësi ynë qeramik Permanent Protector 7650 reagon me sipërfaqen e materialit dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të mira ngjitëse në metal.

Formohet një shtresë ultra e hollë transparente me rezistencë të lartë ndaj goditjes. Permanent Protector 7650 është rezistent ndaj alkaleve dhe korrozionit.


Siguria dhe ruajtja e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

Mbrojtësi i Përhershëm 7650 PRO EASY ON

 • nuk duhet të bien në kontakt me lagështinë.
 • Temperatura e ruajtjes së materialit: +5°C deri +20°C.

Permanent Protector 7650 ka një jetëgjatësi prej 24 muajsh kur ruhet në kontejnerët e tij origjinalë të mbyllur. Pas hapjes, afati i ruajtjes është 6-12 muaj.


FAQ

Çfarë do të thotë vulosje qeramike?

Mbrojtësi i Përhershëm 7650 është një shtresë xhami e bazuar në silane. Është aq i hollë dhe i padukshëm për syrin e lirë saqë nuk ndikon në asnjë mënyrë pamjen apo strukturën e sipërfaqes. Ngjitës qeramike me performancë të lartë 9H nuk është llak, dylli ose ngjitës dhe nuk mund të copëtohet ose të lahet.
Guarnicioni qeramik formon një lidhje të përhershme (“kovalente”) me sipërfaqen dhe mund të hiqet vetëm me lëmim. Kimikatet nuk mund të shpërndajnë vulën qeramike. Megjithatë, ajo zgjat vetëm në afat të gjatë me kujdes profesional. Jeta e shërbimit varet nga ndikimet ndaj të cilave ekspozohet sipërfaqja.

Çfarë do të thotë 9H?

Për të përshkruar ngurtësinë e një shtrese, ne përdorim të njohur “fortësi laps”. Gama e matjes është midis 6B (më e buta) dhe 9H (më e vështira). Mbrojtësi i Përhershëm 7650 arrin një nivel fortësie prej 8H (tharje në temperaturën e dhomës) deri në 9H (tharje me nxehtësi).

Permanent Protector 640 ME PERFORMANCË TË LARTË – ngjitës qeramike 9H për aplikime industrialeMbrojtësi i Përhershëm 7640 Ngulim qeramike LARTË-END – 9HMbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – vulosje qeramike 9H
(i ri)
numri i artikullit8000-6408000-76408050-7650
Aplikacionpërdorim ultra profesional/industrialaplikim profesionalaplikim profesional me trajtim të lehtë
Temperatura e aplikimit+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C
qëndrueshmëriDeri në 25 vjetDeri në 72 muajDeri në 60 muaj
Koha e kurimit5-7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh), 2 orë në 200°C7 ditë në 20°C
(Sipërfaqja e përdorshme pas 5 orësh)
7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (e përdorshme pas 2 orësh)
Efekt perlelartëlartëlartë
Efekt me shkëlqimlartëlartëlartë
Rezistenca ndaj gërvishtjeve++++++ + + ++ + + +
fertilitetipërafërsisht 5-13 ml/m²përafërsisht 10 ml/m²përafërsisht 5-10 ml/m²
qëndrueshmëriE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretës
Rezistente ndaj ngricavepopopo
rezistente ndaj UVpopopo

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – vulosje qeramike 9H”

Your email address will not be published. Required fields are marked *