Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

FAQ - Pyetje dhe përgjigje në lidhje me mbylljen e xhamit të lëngshëm

Këtu do të gjeni pyetjet më të shpeshta të bëra nga klientët tanë (FAQ) dhe përgjigjet tona:

A keni pyetje specifike në lidhje me pjesëmarrjen e kompanisë suaj apo programin? Pastaj na kontaktoni .

Sipërfaqja ime tashmë është trajtuar me një produkt tjetër. A mund t'i vulos akoma ato me produkte V24?

Jo!

Vulat tona janë për i patrajtuar Sipërfaqet e dizajnuara. Për këtë arsye, ne këshillojmë kundër trajtimit të sipërfaqeve që tashmë janë përpunuar me produkte të palëve të treta.

Vulat tona janë për i patrajtuar Sipërfaqet e dizajnuara. Për këtë arsye, ne këshillojmë kundër trajtimit të sipërfaqeve që tashmë janë përpunuar me produkte të palëve të treta.

Nëse veshja e mbetur është ende në vend, vula mund të refuzohet dhe për këtë arsye të mos ketë efekt ose ndërveprime të tjera (njollosje).

Me disa sipërfaqe dhe veshje është sigurisht e mundur të hiqni vulën e mëparshme, por ne gjithmonë ju rekomandojmë që të bëni një test aplikimi para se të aplikoni një sipërfaqe.

Cila është mënyra më e mirë për të aplikuar ngjitësin në dyshemetë prej guri / betoni?

Ne ju rekomandojmë të përdorni një rul të një piktori shkumë (rul shkumash, rul llak, rul llak) për të aplikuar vulat tona prej guri dhe betoni, pasi kjo është mënyra më e lehtë për të siguruar që sipërfaqja të jetë e lagur në mënyrë të barabartë.

Ngjitësja duhet të aplikohet në mënyrë tërthore derisa sipërfaqja të jetë e ngopur.

Materiali i tepërt që sipërfaqja nuk thith (pellgje) duhet të merret dhe mbështillet menjëherë, pasi kjo mund të çojë në errësim të lehtë.

Avantazhi i kësaj metode në krahasim me spërkatjen qëndron

a) në shpërndarjen dhe njomjen uniforme më të mirë të kontrollueshme të sipërfaqes

b) në kursimin e materialit, pasi një pjesë e materialit ‘paqëndrohet’ nga era, veçanërisht në zonën e jashtme, dhe materiali humbet edhe në zonën e skajeve të jashtme dhe fugave.

Sigurisht, sipërfaqja duhet të pastrohet plotësisht me një pastrues pa mbetje para aplikimit dhe më pas të thahet plotësisht.

Pse vulat tona janë të disponueshme vetëm në internet?

Kostot për kërkimin dhe prodhimin janë shumë të larta në fushën e nanoteknologjisë, një model i mëvonshëm i shitjeve me shumë nivele përmes shitësve me shumicë dhe pakicë do t’i bënte produktet dukshëm më të shtrenjta dhe do t’i bënte ato jo tërheqëse për sa i përket çmimit për shumë klientë.

Përmes shitjeve direkte nga prodhuesi, ne mund t’ju ofrojmë një nivel çmimi dukshëm më të ulët.

Për më tepër, shumë produkte janë produkte që kërkojnë këshilla që duhet të përdoren vetëm pasi të keni lexuar me kujdes fletët e të dhënave të produktit dhe udhëzimet e aplikimit në mënyrë që të arrini një rezultat optimal.

Ne mund t’i sigurojmë këtij informacioni klientit direkt përmes shërbimit tonë Dyqan online Oferta.

Ku është produkti im?

Sapo të kemi marrë pagesën, ne zakonisht do t’i dërgojmë mallrat tuaja brenda 24 orëve për artikuj që mund të dorëzohen menjëherë gjatë ditëve të javës.

Informacioni mbi disponueshmërinë mund të gjendet në faqen e artikullit në Dyqan .

Ju automatikisht do të merrni një konfirmim transporti me email me një lidhje përkatëse përcjellëse për paketën tuaj, me të cilën mund të shikoni statusin aktual të dërgesës tuaj në çdo kohë.

A do të bëhet kati im i rrëshqitshëm pas vulosjes?

JO!

Ngjitësit tanë për sipërfaqet absorbuese minerale të serisë 7620

Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë

Vulosje betoni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Vulosje prej guri natyror në cilësi profesionale

Vulosje graniti në cilësi profesionale

Nënshkrimi i gurit të shtruar në cilësi profesionale

Vulosja e kulmit në cilësi profesionale

Vulosje ranore në cilësi profesionale

nuk ndryshojnë as haptikën dhe as optikën e sipërfaqes .

Ata depërtojnë në strukturën e gurit/betonit dhe krijojnë një efekt hidrofobik (ujë largues), sipërfaqja merr mbrojtje optimale kundër papastërtisë dhe depërtimit të ujit.

Sidoqoftë, sipërfaqja nuk është e izoluar plotësisht (p.sh. kundër ujit nën presion), mbetet e ajrosur dhe mund të lëshojë lagështi që ngrihet nga poshtë në ajër.

Efekti i papërshkueshëm nga uji parandalon ose ngadalëson rritjen e myshkut, likenit dhe depozitave të tjera të gjelbra.

Sa kohë funksionon vula?

Krahasuar me vulat në treg, vulat tona karakterizohen nga një jetë e gjatë shërbimi, rezistencë e lartë dhe rezistencë e fortë ndaj gërryerjes.

Sidoqoftë, është e vështirë, pothuajse e pamundur, të bësh deklarata të hollësishme këtu, pasi kjo lidhet gjithmonë fort me stresin dhe rrethanat e jashtme.

Sipërfaqja e një baze betoni nën një gardh që ekspozohet vetëm ndaj erës dhe motit, natyrisht që i nënshtrohet streseve krejtësisht të ndryshme nga një dysheme betoni në një punëtori që shtyhet dhe ecet vazhdimisht.

Ngjyra dhe dritaret e një automjeti përfaqësues me një largësi vjetore prej 80 km në Detin e Veriut me ajër deti të kripur natyrisht vuajnë shumë më tepër sesa një makinë garazhi që lëviz vetëm 10 km në Gjermaninë Qendrore.

Qeramika e banjës në një tualet privat të mysafirëve mbrohet shumë më gjatë sesa ato në një pishinë të mbyllur publike.

Çfarë mund të përdor për të trajtuar gresin prej porcelani?

Gresi prej porcelani karakterizohet në thelb me thithje shumë të ulët të lëngjeve, prandaj duhet të sqarohet para aplikimit nëse sipërfaqja përkatëse ka ende absorbueshmëri ose, e ngjashme me sipërfaqen me xham, nuk thith asnjë lëng.

Për sipërfaqet absorbuese, ne rekomandojmë përdorimin e tonit Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë , e jona për sipërfaqe jo absorbuese Vulosje premium për xhami dhe qeramikë .

Para se të aplikoni sipërfaqen, ne rekomandojmë krijimin e një sipërfaqe prove për të testuar thithjen e ngjitësit dhe efektivitetin e tij.

A mundet ngjitësi të njollos sipërfaqet prej guri dhe betoni?

jo më e saktë Aplikimi, mund të ketë një thellim të lehtë të ngjyrës.

Duhet të sigurohet që ngjitësi të aplikohet në mënyrë të barabartë dhe jo shumë të trashë. Vetëm aq sa sipërfaqja thithëse thith menjëherë.

Gabimet e mundshme:

– materiali që do të trajtohet nuk është plotësisht i thatë (p.sh. për shkak të rritjes së lagështirës në pllakat e dyshemesë)

– një zonë është e mbingopur dhe materiali i tepërt nuk është përhapur apo grumbulluar

– sipërfaqja tashmë është para-trajtuar me një produkt tjetër

– Sipërfaqja është tashmë e para-trajtuar nga prodhuesi me një shtresë hidrofobike

Për të kontrolluar përputhshmërinë me para-trajtimet e mundshme ose pas trajtimet e dëshiruara, ne rekomandojmë krijimin e një zone të vogël testimi.

Kjo vlen për ngjitësit tanë për sipërfaqet minerale, absorbuese të serisë 7620

Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë

Vulosje betoni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Vulosje prej guri natyror në cilësi profesionale

Vulosje graniti në cilësi profesionale

Nënshkrimi i gurit të shtruar në cilësi profesionale

Mbyllja e çatisë në cilësi profesionale

Vulosje ranore në cilësi profesionale

Për sipërfaqet absorbuese, ne rekomandojmë përdorimin e tonit Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë , e jona për sipërfaqe jo absorbuese Vulosje premium për xhami dhe qeramikë .

Para se të aplikoni sipërfaqen, ne rekomandojmë krijimin e një sipërfaqe prove për të testuar thithjen e ngjitësit dhe efektivitetin e tij.

A mund ta përdor vulën tuaj për një pishinë (hidroizolim)?

Jo! Një vulosje e një pishine ose pellgje nuk është e mundur. Onlyshtë arritur vetëm një efekt i papërshkueshëm nga uji, jo papërshkueshmëria nga uji.

Për mbrojtjen e kufijve të pishinave dhe tarracave në zonën e pishinës, megjithatë, ngjitësit tanë janë të përshtatshëm.

Vulat tona prej guri dhe betoni krijojnë një sipërfaqe hidrofobike (të papërshkueshme nga uji) dhe e mbrojnë atë nga papastërtia dhe e bëjnë pastrimin e rregullt të sipërfaqeve të trajtuara shumë më të lehtë.

“Pastrimi natyral” i sipërfaqeve nga reshjet rritet ndjeshëm, ngjitjet dhe grimcat e papastërtisë lirohen më lehtë dhe lahen.

Vula e përfunduar në vetvete është gjithashtu e qëndrueshme kundër ujit dhe rrezatimit diellor rezistent ndaj ujit të pishinës (me klor) .

Kur përdorni gurët e frenuar në pishinat ekzistuese, është e rëndësishme që sipërfaqja që do të lyhet të jetë absolutisht e thatë dhe që çdo mbetje e klorit të pastrohet plotësisht paraprakisht. Niveli i ujit duhet të jetë shumë nën sipërfaqen që do të lyhet, pasi efekti kapilar do të vazhdojë të lagë gurin nga brenda / poshtë.

Si të mbroni sipërfaqet prej çeliku inox?

Për të mbrojtur sipërfaqet tuaja prej çeliku inox, ju rekomandojmë:

Ngulim plastik + metal në cilësi profesionale

Vulosje mbrojtëse profesionale shumë efektive për plastikë dhe metal (p.sh. çelik inox) me efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji) brenda dhe jashtë

Sipërfaqet e lëmuara të bëra nga plastika, sipërfaqet e lyera, çeliku inox dhe metali kanë një efekt hidro- dhe oleofobik dhe grimcat e papastërtisë si yndyrat, substancat me vaj, gëlqere dhe substancat nga ndotja e mjedisit kanë më pak ngjitje ose mund të hiqen lehtësisht nga veshja, pra pa përdorimi i agjentëve gërryes (“Lehtë për t’u pastruar”)

Vula Mbrojtëse e Përhershme e nivelit të lartë

Vulosës special profesional i përshtatshëm për sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyera. Përdoret gjithashtu në sektorët detarë, ushtarakë dhe të aviacionit (industria e avionëve).

Jetëgjatësia deri në 5 vjet. Gjithashtu siguron mbrojtje nga korrozioni me cilësi të lartë.

Kjo veshje speciale e teknologjisë së lartë është zhvilluar posaçërisht për kërkesat në sektorët detarë, ushtarakë dhe të aviacionit (industria e avionëve). Është jashtëzakonisht rezistent ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës. Mund të aplikohet në sipërfaqe metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyer. Kurimi mund të përshpejtohet nga nxehtësia ose në temperaturën e ambientit. ALGT © Mbrojtësi i Përhershëm formon një lidhje të fortë me sipërfaqen dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti ngjitëse shumë të larta. Veshja e hollë transparente është jashtëzakonisht e fortë.

Kujdes: Ky është një produkt i teknologjisë së lartë që jep rezultatin e dëshiruar vetëm kur përdoret siç duhet. Ju lutemi vini re informacionin në skedarin PDF “Aplikimi i mbrojtjes së sipërfaqes”.

Ne gjithashtu ofrojmë një pastrues special për pastrimin e sipërfaqeve prej çeliku inox:

Pastrues çeliku inox BLU1000

Produkti përmban aditivë pastrues shumë aktivë dhe aditivë për të riparuar sipërfaqet më të rënda të ndotura, të dëmtuara, të gërryera dhe të shëmtuara të çelikut inox. Rezultati është një sipërfaqe e mirë optike me shkëlqim të lartë.

Kur mund të vulos një bojë të freskët?

Në këtë temë, ne rekomandojmë që të pyesni prodhuesin e makinave për makina të reja ose dyqanin e bojës që kryen të reja ose rilyej, pasi mund të ketë dallime të rëndësishme në kohën e tharjes së bojrave.

Kjo ndikohet në mënyrë vendimtare nga përbërja e bojës, koha që mbetet në dhomën e tharjes dhe kushtet klimatike.

Arsyeja për këtë janë reaksionet kimike që ndodhin gjatë procesit të tharjes, të cilat janë të nevojshme që boja të shërohet plotësisht.

Pas lyerjes, tharja (avullimi i tretësve) përfundon pas 30-45 minutash në dhomën e tharjes dhe boja është ngurtësuar në atë masë saqë nuk mund të thithë më grimcat e pluhurit. Ngurtësimi pasues (formimi i zinxhirëve polimer) mund të zgjasë disa javë.

Në çdo rast, ne rekomandojmë përdorimin e një kohe konservuese të shërimit në mënyrë që shërimi 100% të jetë i garantuar.

A mund ta vulos automjetin tim të prishur?

Ne aktualisht nuk kemi një produkt të veçantë për automjetet me dështim në ofertë.

Ne tashmë kemi kryer teste motorike këtu, por rezultatet nuk ishin aq pozitive sa në sipërfaqet e lyera.

Në parim, aplikimi i filmave me cilësi shumë të lartë është i mundur me produktin tonë

Ngulim plastik + metal në cilësi profesionale

Sipërfaqet e lëmuara të bëra nga plastika, sipërfaqet e lyera, çeliku inox dhe metali kanë një efekt hidro- dhe oleofobik dhe grimcat e papastërtisë si yndyrat, substancat me vaj, gëlqere dhe substancat nga ndotja e mjedisit kanë më pak ngjitje ose mund të hiqen lehtësisht nga veshja, pra pa përdorimi i agjentëve gërryes (“Lehtë për t’u pastruar”)

Në këtë rast, megjithatë, reagimi sipërfaqësor duhet së pari të testohet me një copë filmi para aplikimit në sipërfaqe, pasi cilësia e filmit mund të ndryshojë shumë dhe mund të reagojë ndaj tretësve.

A e ndryshojnë vulat guri dhe betoni pamjen?

JO!

Vulat tona të serisë 7620

Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë

Vulosje betoni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Vulosje me gurë natyralcilësi profesionale

Vulosje graniti në cilësi profesionale

Nënshkrimi i gurit të shtruar në cilësi profesionale

Vulosja e kulmit në cilësi profesionale

Vulosje ranore në cilësi profesionale

u zhvilluan për të depërtuar thellë në strukturën e sipërfaqes minerale. Pas ngurtësimit, sipërfaqja mbrohet në mënyrë optimale nga papastërtia, gërryerja dhe hyrja e ujit.

Krijohet një shtresë e papërshkueshme nga uji, e përhapur dhe shpërhapur, por kjo as nuk ndryshon pamjen as ndjenjën e betonit . Kjo nuk e izolon plotësisht sipërfaqen (p.sh. kundër ujit nën presion), mbetet e frymëmarrjes dhe mund të lëshojë lagështi që ngrihet nga poshtë në ajër.

Si të veproj për të vulosur makinën time?
  • Në rast të ndotjes së rëndë, përdorni pastrim gërryes, për shembull, me pastruesin tonë BLU1000
  • Pastrim intensiv i zonës që do të trajtohet me para-pastruesin tonë biologjik BIOSATIVA
  • Degresifikimi i zonës që do të trajtohet me bioetanol
  • Rritja jonë Ngjyrosja e bojës së makinës dhe buzës së rrotave me lëvizje rrethore me një letër të pastër, liri ose leckë mikrofibre
  • Nëse në sipërfaqe duhet të krijohet mjegull e lehtë, materiali i tepërt mund të lëmohet butësisht dhe pa presion me një leckë të butë mikrofibre pas rreth një ore
  • Veshja SiO2 lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh. Efekti i lehtë për tu pastruar mund të testohet për herë të parë pas kësaj faze forcimi
  • Si një alternativë ndaj bojës së makinës dhe mbylljes së buzës , izoluesi ynë qeramik Metal Dura E a sy On ose Permanent Protector 9H për produktet e bojës së makinave mund të përdoret për përdoruesit e avancuar dhe profesionistë, duke marrë parasysh udhëzimet përkatëse të aplikimit.
A mund ta aplikoj vulës në makinën time të dyllosur?

Jo! Në çdo rast, kjo duhet të hiqet paraprakisht.

Çdo shtresë ekzistuese parandalon ngjitësit tanë nga lidhja optimale me sipërfaqen.

A mund të heq gërvishtjet e vogla në bojë me vulën tuaj?

Jo! Këtu rekomandoni përdorimin e një llak profesional.

Sipërfaqja e riparuar pastaj mund të përfundojë me tonën Vulat e makinave të mbrohen.

Çfarë duhet të kem kujdes në banjë në lidhje me qeramikën dhe xhamin?

Pastrimi i plotë paraprak + degresimi para aplikimit është veçanërisht i rëndësishëm në zonën e banjës.

Zhdukja me bio-etanol gjithashtu heq lagështinë e mbetur nga sipërfaqja në të njëjtën kohë, e cila është e rëndësishme për lagështimin optimal të vulës në sipërfaqe.

Për më tepër, dekalcifikimi i plotë duhet të kryhet paraprakisht, veçanërisht në rastin e ujit të fortë, pasi shkalla e gëlqeres në sipërfaqe parandalon lagështinë optimale.

Më pas, të dyja sipërfaqet e qelqit (thamat e dushit, pasqyrat, dritaret…) dhe të gjitha sipërfaqet qeramike (lavamanët, tabakatë e dushit, pllakat e dyshemesë dhe murit, tualetet…) mund të lyhen me vulosjen tonë premium xhami dhe qeramike në cilësi profesionale me qëndrueshmëri shtesë .

Efekti po zhduket, a mund ta freskoj vulën?

Po!

Nëse efekti margaritar zvogëlohet në një moment, sipërfaqet gjithashtu mund të vulosen. Procedura këtu është e njëjtë si për një aplikim të ri.

Është gjithashtu e mundur që të riaplikohen pjesërisht zonat (p.sh. vendkalimet në tarraca ose kanalet e makinave në oborr dhe në zonën e garazhit).

A mund të shmang gërvishtjet me vulë?

Sigurisht, gërvishtjet e shkaktuara nga ndikimet e jashtme mekanike nuk mund të shmangen.

Sidoqoftë, ngurtësia dhe rezistenca ndaj gërvishtjeve të sipërfaqes përkatëse mund të rritet ndjeshëm nga një vulosje profesionale dhe sipërfaqja më e lëmuar dhe më e fortë zvogëlon përpjekjen e pastrimit dhe parandalon ndërtimin e padëshiruar.

Numri i mikro-gërvishtjeve zvogëlohet ndjeshëm në varësi të sipërfaqes (në varësi të ngurtësisë së substratit).