Skip to content

Nënshkrimi i granitit – cilësi premium

Mbyllje graniti shumë efektiv për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm:

✓ I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet graniti absorbues mineral

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Absolutisht e padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

Wird oft zusammen gekauft

+ Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Gesamtpreis: 102,48
79,99 (79.990,00 / l)

Menge Stückpreis
ab 5 75,80 (5,24% gespart)
ab 10 69,90 (12,61% gespart)

SKU: 3005-7620

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Clear
Menge:

Nënshkrimi i granitit – cilësi premium

Mirëmbajtja dhe pastrimi i granitit

Edhe nëse një tavolinë graniti ose një dysheme ose lavaman i bërë nga ky gur konsiderohet natyrshëm si i fortë, ky gur natyror gjithashtu ka nevojë për mirëmbajtje të rregullt – në fund të fundit, ai duhet të duket përgjithmonë i bukur dhe me shkëlqim. Graniti i shtrenjtë dhe fisnik, i cili konsumohet në afat të gjatë dhe në këtë mënyrë bëhet i shurdhër dhe i shëmtuar, shpesh kërkon një prerje dhe vulosje të re. Fshirja e rregullt me agjentë të veçantë pastrimi do të ruajë dhe përmirësojë në mënyrë të qëndrueshme bukurinë natyrore të granitit. Për mirëmbajtje, dyshemeja mund të fërkohet me amoniak dhe më pas me dyll dyshemeje. Jashtë, alkale të forta (p.sh. pluhur dhe tabela për lavastoviljen) mund të bëjnë mrekulli me ndotje të lehtë nga pluhuri dhe myshku. Kripa e njomë mund të ndihmojë me njollat e freskëta. Muchshtë shumë më e vështirë të heqësh njollat e yndyrshme me dyll ose vaj. Në këtë rast, pluhurat thithës të lagështirës ose pastat speciale janë provuar efektive. Ato duhet të veprojnë sipas udhëzimeve të prodhuesit, t’i fshijnë dhe t’i përsërisin disa herë. Këtu mund të përdoret koncentrati ynë pastrues BIOSATIVA® . Kjo është e përshtatshme sepse është plotësisht e biodegradueshme. Nuk ka humbje të fuqisë së pastrimit.

Përkufizimi dhe përbërja

Granitët janë shkëmbinj ndezës që formohen nga shkëmbinj të shkrirë. Shkëmbi i zjarrtë masiv dhe relativisht i trashë kristalor është i pasur me feldspars, kuarc dhe minerale të errëta si mika. Graniti formohet nga ngurtësimi i magmës (shkrirja e shkëmbit) brenda kores së tokës, kryesisht në thellësi më shumë se dy kilometra nën sipërfaqen e tokës. Për këtë arsye, graniti është një nga shkëmbinjtë e thellë. Përmbajtja e kërkuar e kuarcit të mineraleve të lehta për granitin duhet të jetë së paku 20 për qind deri në një maksimum prej 60 për qind. Në shumicën e rasteve, granitët janë shkëmbinj me ngjyrë të hapur. Përveç ngjyrave të bardha, të kuqërremta ose të verdha, ka edhe variante me shumë ngjyra – megjithatë, graniti nuk është kurrë plotësisht i zi. Pikërisht këtu dallon graniti nga gabrotë apo bazaltet, veçanërisht pasi ato nuk përmbajnë asnjë kuarc. Ky aspekt duhet të merret parasysh në tregtinë e gurit natyror, pasi këta gurë nuk kanë asnjë lidhje me granitin dhe shpesh janë më pak të fortë.

Vetitë dhe klasifikimi

Një nga avantazhet e mëdha të granitit mund të shihet në qëndrueshmërinë e tij. Nuk është për asgjë që janë vendosur shprehje të tilla si „të forta si graniti“ ose „kafshoni granitin“, duke iu referuar elasticitetit të shkëmbit. Granitët mund të duken shumë të ndryshëm edhe me të njëjtën përbërje kimike. Ngjyra e mineraleve dhe madhësia e kokrrës së tyre janë kryesisht përgjegjëse për variantet e shumta të ndryshme. Graniti është përgjithësisht me kokërr të mesme ose të trashë. Ka një pamje relativisht të njëtrajtshme, e cila rezulton nga shpërndarja homogjene e mineraleve me cilësi kryesisht pa drejtim. Struktura e tij karakterizohet nga një lidhje e drejtpërdrejtë e grurit, me madhësinë e kristalit që zakonisht luhatet midis një dhe disa centimetra. Përveç graniteve me të njëjtën madhësi, në të cilat pothuajse të gjithë kristalet janë të së njëjtës madhësi, nuk është e pazakontë të ndodhin granitë me kokërr të parregullt ose porfir. Në këtë rast, kristalet individuale – kryesisht të ashtuquajturat feldspars – janë disa herë më të mëdha se mineralet e tjera.

Vulosja jonë e granitit arrin një efekt unik afatgjatë për shkak të efektit të tij të thellë, i cili e bën gurin të duket i mirë në afat të gjatë dhe mbron në mënyrë efektive dhe të përhershme kundër të gjitha ndikimeve të jashtme. Për shkak të efektit të zambakut, uji thjesht do të dalë nga sipërfaqja në të ardhmen.


Video e produktit: Mbyllja e pllakave të granitit brenda dhe jashtë

Karakteristikat e produktit

Ngjitës graniti profesional shumë efektiv me një efekt thellësie dhe një efekt zambak uji të neveritshëm nga uji

Numri i artikullit: 3005-7620
Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3005-620)

Cilësi e lartë e prodhuar në Gjermani

Siguria e produktit

Informacioni në lidhje me klasifikimin e produktit brenda fushëveprimit të Urdhëresës për Substancat e Rrezikshme, të dhënat e sigurisë si dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

ruajtje

Vulosje graniti V24 nuk duhet të vihet në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

Vulosje graniti V24 ka një afat të pakufizuar të ruajtjes në enën origjinale të mbyllur.

Fusha e dorëzimit:

Shishe 1 x litër
1 x kokë llak pompë

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ Temperatura e rekomanduar e aplikimit +5 deri +25°C


përdorim

  • Vulosje graniti V24 dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, V24 vulosja e gurit natyror mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i hollësishëm i aplikacionit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e granitit mineral, thithës, të hapur, brenda dhe jashtë. Mbulimi afërsisht 40-70m² / litër.

Tiles Pllaka graniti

S Pragët e dritareve prej graniti

Pllaka graniti

S Lavaman graniti

Tables Tavolina graniti


Tabela me ngjyra për granit

Ngjyrosja e përmbajtjes minerale (%)

  • Kalifeld- ose Orthoklasspat 40-60 kryesisht e kuqe / e kuqe / rozë e fortë, vetëm rrallë e gjelbër / kaltërosh
  • Plagioclase feldspar 0-30 kryesisht e bardhë në gri të bardhë, me ngjyrë të rrallë
  • Kuarci 20-40 kryesisht pa ngjyrë / transparente, vetëm rrallë rozë / blu-gri / gri
  • Mica (biotiti) 0-15 i jep graniteve të shumtë një kontrast të errët

Të gjitha llojet e granitit kanë një gjë të përbashkët: ato janë më të vështira në krahasim me llojet e tjera të zakonshme të gurit natyror. Duke pasur parasysh përmbajtjen e lartë të kuarcit, të gjitha llojet e granitit janë të përshtatshme në mënyrë ideale për tavolinat e kuzhinës, dyshemetë e brendshme dhe sipërfaqet e tjera të lëmuara që duhet të përballojnë konsumimin e rëndë. Sipas kësaj, graniti është një material ndërtimi i gjithanshëm që rrit jashtëzakonisht ndërtesën ose zonën e jashtme.


Nënshkrimi i granitit – përdorimi dhe procedura

Për të mbrojtur granitin nga zbehja, si dhe konsumimi dhe për të shmangur ndotjen e përhershme është një Vulosës graniti ose ngopja Rekomanduar brenda katër mureve tuaja. Një vulë graniti në brendësi duhet të bëhet vetëm pas një pastrimi të plotë duke përdorur agjentë të veçantë pastrimi në një dysheme të thatë. Në varësi të shumëllojshmërisë, procesi i tharjes mund të zgjasë deri në tetë javë, veçanërisht pasi një dysheme graniti mund të thithë dhe ruajë shumë lagështi. Shkaku qëndron në pikën e vetme të dobët të gurit natyror: poret e tij të hapura.

Gjithashtu një Ngrohje graniti jashtë Për shkak të reshjeve, megjithatë, papastërtia dhe myshk është gjithashtu e këshillueshme. E gjithë papastërtia duhet të hiqet para vulosjes së granitit, pasi papastërtia dhe myshku mund të ruhen nën shtresën mbrojtëse. Sidoqoftë, ndjeshmëria ndaj acidit të gurit natyror duhet të merret parasysh, prandaj jo të gjithë agjentët e pastrimit janë njësoj të përshtatshëm. Lagështia e mbyllur do të ishte një terren ideal për mbarështim për bakteret dhe mikrobet. Ky efekt mund të përjashtohet veçanërisht në zonën e jashtme, si dhe në tryezat dhe tavolinat e kuzhinës. Në zonën e jashtme, një film mbulues ofron mbrojtje të mjaftueshme pas pastrimit. Pasi dyshemeja e granitit të jetë pastruar plotësisht dhe të jetë tharë plotësisht, ngjitësi mund të aplikohet. Informacioni i prodhuesit siguron informacion mbi përpunimin dhe sasinë. Si rregull, ngjitësi duhet të përdoret me masë dhe mund të shpërndahet në mënyrë të barabartë me një furçë. Në varësi të motit dhe produktit, mund të duhen 4 deri në 24 orë që tharësi i granitit të thahet. Nëse ngjitësit e përhershëm nuk përdoren, ky proces duhet të përsëritet çdo dy deri në tre vjet.

Granit në shtëpi dhe kopsht

Graniti mund të përdoret si në shtëpi ashtu edhe në kopsht. Këtu janë disa informacione të hollësishme në lidhje me granitët.

Lavamanët e granitit – estetik dhe elegant

Elegante, natyrale, me stil, pa kohë – një lavaman graniti i jep banjës atë diçka të sigurt. Lavamanët prodhohen individualisht nga një bllok graniti dhe sipërfaqja lustrohet në një shkëlqim të lartë në një proces përfundimi. Lavamanët shpesh janë të disponueshëm në ngjyra të ndryshme guri, kështu që lavamani mund të integrohet në mënyrë shumë harmonike në dizajnin e brendshëm. Në varësi të ngjyrës, sipërfaqja e larmishme mund të fshehë njollat e ujit për një kohë të gjatë. Në çdo rast, uji nuk mund të dëmtojë granitin me cilësi të lartë për shkak të strukturës së tij të veçantë sipërfaqësore. Të dy lavamanët e thellë dhe lugët e cekët janë në dispozicion për një dhunti mesdhetare.

Tabela graniti dhe pllaka graniti – të pandjeshëm dhe të qëndrueshëm

Një tryezë graniti karakterizohet nga qëndrueshmëria dhe aura e përjetshme. Me një tavolinë graniti, të gjithë mund të sjellin mobilje në shtëpi me qëndrueshmëri dhe estetikë të theksuar në shtëpinë e tyre. Ju mund të zgjidhni nga nuanca të ndryshme ngjyrash nga e lehta në të errëta, veçanërisht pasi asnjë tavolinë graniti nuk është e njëjtë. Duke pasur parasysh elegancën dhe qëndrueshmërinë e tij klasike, një tryezë graniti harmonizohet me pothuajse çdo stil jetese. Sipërfaqja është e lëmuar sipas dëshirës, e lyer ose e krehur, gjë që i jep gurit shprehjen e vet. Për shkak të kërkesave të ulëta të mirëmbajtjes dhe rezistencës së saj të lartë ndaj motit, tryeza e granitit është gjithashtu e përshtatshme si një aksesor kopshti dhe konsiderohet të jetë relativisht i pakomplikuar dhe jo i kërkuar. Tavolinat në kuzhinë po bëhen gjithnjë e më popullore. Asgjë nuk mbetet në sipërfaqen e pllakës së granitit dhe as gërvishtjet as prerjet nuk mund të shihen edhe pas shumë vitesh përdorimi.

Muri i granitit – hijeshi dhe qëndrueshmëri e thjeshtë

Pragu i dritareve të granitit janë gjithashtu pjesë e repertorit, siç janë kotësitë dhe majat e granitit. Këto ofrojnë thekse tërheqëse të projektimit dhe konsiderohen të jenë veçanërisht rezistente ndaj ndikimit. Pragu i dritares prej graniti gjithashtu bën një sipërfaqe të mirë prezantimi për bimët dhe objektet dhe mund të koordinohet mirë me ngjyrën e murit ose fasadën. Për më tepër, pragu i granitit është i papërshkueshëm nga moti, rezistent ndaj ngricave, i lehtë për tu kujdesur, me zhurmë të ulët kur bie shi dhe nuk i nënshtrohet asnjë deformimi kur ekspozohet ndaj dritës së diellit. Pragu i dritares është gjithashtu i disponueshëm në dimensione të ndryshme dhe është po aq i përshtatshëm për brenda dhe jashtë.

Pllaka graniti për një ambient elegant

Pllakat e granitit përzihen në mënyrë harmonike në ambient. Jetëgjatësia e tyre shpejt paguhet për veten gjatë viteve. Në fund të fundit, pllakat e granitit janë kryesisht rezistente ndaj ngricave dhe të përshtatshme për jashtë dhe brenda. Për shkak të sipërfaqes së papërshkueshme nga uji dhe ndjenjës së ngrohtë, pllakat e granitit janë gjithashtu ideale për korridoret, kuzhinat dhe banjat. Spektri i ngjyrave është i madh dhe shkon nga e kuqja e errët në blu dhe e bardhë-gri. Pllakat e granitit i japin çdo dhome pamjen e duhur dhe një shkëlqim fisnik.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nënshkrimi i granitit – cilësi premium”

Your email address will not be published.