Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Vulosje me gurë shtrimi me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium

(0 customer reviews)

Vulosje profesionale shumë efektive për gurët e shtrimit të brendshëm dhe të jashtëm :

✓ Mbrojtje e përhershme e sipërfaqes kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ E padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

✓ Absolutisht rezistent ndaj ngricave

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 112,47
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 3006-7620

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Mbytës guri shtrimi – Cilësi Premium

Grumbullimi ynë me cilësi premium mbron sipërfaqet e gurit të shtrimit në mënyrë efektive dhe të përhershme nga moti, uji, papastërtitë dhe efektet e motit. Sipërfaqja mbetet e ajrosur dhe optikisht e pandryshuar.

Mbrojtja e duhur për gurët tuaj të shtrimit:

Gurët e kalldrëmit janë bërë që të zgjasin. Një rrugë e ndërtuar sipas rregullave të ndërtimit të rrugës, siç është Via Appia antica, ende mund të ecë me biçikletë sot me biçikletë malore, 2300 vjet më vonë. Në kopshtin tuaj dhe në pronën private, impregnimi i gurëve të shtruar e mban sipërfaqen tërheqëse dhe të freskët. Sepse një trotuar i bërë nga betoni dhe graniti është pothuajse pafundësisht i qëndrueshëm, por papastërtia, algat, myshku, myku ose ndryshimet për shkak të dëmtimit të mjedisit mund të shfaqen në të. Kjo është arsyeja pse vulosja jonë është mënyra e duhur për të shijuar përgjithmonë sipërfaqen e shtruar. Një impregnim me gur shtrimi është si një lëkurë mbrojtëse për gurin ose betonin: Vulosja largon efektet e jashtme të dëmshme, por prapë lejon që guri të marrë frymë. Kjo do të thotë që gurët e betonit dhe gurët e granitit janë të mbrojtur në mënyrën më natyrale.

Çfarë janë gurët e shtrimit dhe ku përdoren?

Emri suva vjen nga fjala romake plastrum. Romakët e lashtë ndërtuan sheshet e tyre publike dhe rrugët e gjata perandorake që lidhnin pikat tregtare të perandorisë prej guri natyror. Por shumë mijëra vjet para Romakëve, në Perandorinë Mesopotamiane 4000 para Krishtit. p.e.s. u shtruan trotuaret urbane. Shtrimi është i fortë, i qëndrueshëm, elastik dhe ka një sipërfaqe të bukur. Para se të zëvendësohej nga asfalti në shekullin e 20-të, ai ishte materiali i zgjedhur për rrugë dhe shtigje. Edhe sot, asfaltimi përbën një të katërtën e rrugëve komunale të qytetit. Mbi të gjitha, megjithatë, në pronat private vendosen gurë shtrimi. Asfaltimi është alternativa më e bukur dhe më e qëndrueshme për ndërtimin e shtigjeve dhe shesheve. Dhe ka dy avantazhe të tjera: e lë ujin të depërtojë nëpër nyjet e tij; dhe mund të riparohet shpejt në disa zona. Një vulë guri shtrimi, i quajtur gjithashtu impregnim i gurit të shtrimit, kontribuon ndjeshëm në qëndrueshmërinë e materialit.

blank

Nga se janë bërë gurët e shtrimit?

Guri i shtrimit është gjithçka që është e përshtatshme për shtrimin e sipërfaqes kur vendoset në një përbërës. Mund të jenë tulla ose gurë natyrorë. Madje ka shtrim me dru dhe me skorje furre shpërthyese. Më të zakonshmet dhe më të lehtat për t’u përdorur sot janë gurët e shtrimit prej betoni dhe graniti. Graniti dihet se është jashtëzakonisht i fortë dhe rezistent ndaj konsumit. Ai gjithashtu shënon me një sipërfaqe shumë estetike. Gurët e shtrimit të granitit në kopsht ose në shtigjet përreth shtëpisë krijojnë sipërfaqe që janë sensualisht dhe teknikisht thellësisht tërheqëse. Vulosja jonë me gurë shtrimi me cilësi të lartë krijon mbrojtje për këtë trotuar të vlefshëm për dekada të tëra. Gurët e shtrimit prej betoni mund të bëhen në çdo formë. Falë prodhimit industrial, ai siguron shtrim të përballueshëm me një kapacitet të lartë ngarkese. Përdorimi i vulës sonë ka kuptim edhe për betonin si material.

Si funksionon vulosja jonë e shtrimit?

Kushdo që ka një zonë të vjetër të asfaltuar në pronën e tij që nuk është vulosur kurrë, do të mund të këndojë një këngë për pastrimin e gurëve të shtruar. Puna e pastrimit është jashtëzakonisht e lodhshme dhe veçanërisht diçka për shkelësit e përsëritur. Sepse gjithçka që duhet është një dimër i lagësht dhe një pranverë e lagësht, dhe algat, myshk dhe të ngjashme janë kthyer. Flora pastaj përhapet në sipërfaqen prej betoni poroz. Vulosja jonë e gurit të shtrimit siguron një ilaç. Në varësi të strukturës së gurit, ai depërton deri në 25 mm të thellë. Pasi të aplikohet, vulosësi mund të mbrojë gurin për 10 deri në 20 vjet apo edhe më gjatë. Është i pangjyrë dhe nuk ndryshon pamjen apo konsistencën e gurëve të shtrimit të betonit dhe granitit. Në mënyrë ideale, impregnimi i gurit të shtrimit aplikohet duke spërkatur. Guri i shtrimit mbetet i frymëmarrjes; Në të njëjtën kohë, vulosja e gurit të shtrimit zvogëlon sasinë e ujit që formohet në sipërfaqen e gurit – kjo minimizon ndjeshëm rrezikun e depozitave të gjelbra dhe të ngjashme.


Video e produktit: Vulosja e gurëve të shtrimit në një mënyrë të frymëmarrjes dhe mbrojtja e tyre për një kohë të gjatë

Video e aplikimit: Bëjeni vetë – Vulosja e pllakave të tarracës vetë:

Karakteristikat e produktit

Nënshkrimi shumë efektiv, i papërshkueshëm nga uji, me efekt afatgjatë dhe të thellë, brenda dhe jashtë

Numri i artikullit: 3006-7620
Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3006-620)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

V24 Vulosja e gurit të shtrimit nuk duhet të vihet në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

Mbyllja me kalldrëm V24 mund të ruhet për një kohë të pacaktuar në enën e mbyllur fillimisht.

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ Mund të aplikohet në -10 deri + 70 ° C


aplikacion

  • V24 Paving Stone Sealing dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e pastruar dhe të tharë paraprakisht.
  • Ngrohësi nuk duhet të vijë në kontakt me ujin dhe në asnjë rrethanë nuk duhet të aplikohet kur bie shi ose në sipërfaqe të lagura.
  • Aplikimi duhet të kryhet me spërkatje ose rrotullim. Metoda optimale varet nga madhësia, pozicioni, struktura dhe absorbueshmëria e zonës që do të trajtohet
  • Pas aplikimit, ngjitësi i gurit të shtrimit V24 duhet të qëndrojë në kontakt me sipërfaqen si një shtresë e lëngshme për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për shtrimin e sipërfaqeve prej guri brenda dhe jashtë.

Mbulimi përafërsisht 10-30m² / litër.


këshilltar

Disa data të rëndësishme për vulosjen tonë me gurë shtrimi

Shtrimi i gurëve është diçka për jetën. Dhe ngopja e gurëve të shtrimit do të zgjasë për shumë vite. Këtu janë disa të dhëna kryesore për produktin tonë që dëshmojnë cilësinë dhe elasticitetin e tij të lartë. Qoftë sipërfaqe e lëmuar apo e ashpër, qoftë brenda apo jashtë – ngjitësi ynë i gurit të shtrimit mund të përdoret në mënyra të ndryshme – në temperaturat e aplikimit midis – 10 dhe + 70 gradë Celsius. Produktiviteti i ngjitësit të gurit të shtrimit varet nga absorbueshmëria e materialit. Betoni poroz thith më shumë vulosje sesa graniti i lëmuar pa probleme. Konsumi për impregnimin e gurit të shtrimit varion nga 10 deri në 50 metra katrorë për litër vulosje guri. Meqenëse të dy gurët e betonit dhe gurët e granitit thithin ngjitësin (prandaj termi ngopja e gurit të shtrimit), koha e tharjes së produktit tonë është relativisht e shkurtër: 3 deri në 6 orë në një temperaturë të jashtme prej 20 gradë Celsius. Shtrimi mund të ecet përsëri pas vetëm 1 deri në 2 orë. Dhe nëse ka mbetur ende ngjitës pas mbarsjes së gurëve të shtrimit, kjo mbetje nuk ka pse të hidhet: vulosësi ynë mund të mbahet pafundësisht në kanaçe kallaji.

Dhe disa shtesa të tjera të vulosjes sonë me gurë shtrimi

Gurët e shtrimit të betonit dhe gurët e shtruar prej graniti mbrohen gjithashtu nga ngrica dhe rrezet e forta të diellit të përhershme – sepse vulosja jonë e gurit të shtrimit është rezistent ndaj minus gradëve të forta dhe dritës UV. Ai depërton thellë në beton ose granit dhe madje lejon pastrimin me avull të suvasë pa u dëmtuar. Një tjetër nënprodukt i vulosjes sonë të gurit të shtrimit, i cili nuk luan një rol të madh në shtrimin, por e bën edhe një herë të qartë efektivitetin e impregnimit: Sipërfaqet që janë trajtuar me vulosje mund të pastrohen shumë më lehtë nga bojërat e grafitit, si. ngjyrat madje nuk kanë sukses të depërtojnë në material. Me vulosjen e gurit tonë, mbrojtja maksimale krijohet për dekada me konsum minimal. Kjo është qëndrueshmëri!


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (2)

Be the first to review “Vulosje me gurë shtrimi me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *