Skip to content

Vulosja e ranorit – cilësi premium

Mbyllje me gur ranor shumë efektiv për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm:

✓ I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet ranore absorbuese minerale

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Absolutisht e padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

Blerë shpesh së bashku

+ + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 112,47
79,99 (79.990,00 / l)

Turma çmimi për njësi
larg 5 75,80 (5,24% i ruajtur)
larg 10 69,90 (12,61% i ruajtur)

SKU: 3007-7620

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 ditë pune

Clear
Turma:

Mbyllje ranor – në cilësi premium

Nënshkrimi ynë ranor arrin një efekt unik afatgjatë për shkak të efektit të tij të thellë, i cili mbron gurin dhe e bën atë të duket i mirë në një afat të gjatë. Gjithashtu siguron mbrojtje efektive dhe të përhershme kundër yndyrës, verës së kuqe dhe çdo ndikimi natyror dhe thjesht lejon që uji të rrotullohet nga sipërfaqja.

Çfarë janë gurët ranorë dhe ku përdoren zakonisht?

Gurët ranorë janë shkëmbinj sedimentarë që përbëhen nga një pjesë shumë e madhe e kokrrave të rërës. Këto kokrra rëre janë shumë të vogla dhe deri në 2 milimetra në madhësi. Shumë shpesh ato janë bërë nga kuarci, por ato mund të bëhen edhe nga materiale të tjera.

Gurët ranorë përdoren në shumë zona. Për shembull, është gjithashtu në kërkesë të madhe si një bllok ndërtimi për shkak të rezistencës së tij ndaj motit. Ai është gjithashtu shumë i popullarizuar me skulptorët. Shpesh, megjithatë, përdoret gjithashtu si gur shtrimi ose si shtesë në zhavorr. Për pronarët e shtëpive, megjithatë, shpesh përdoret gjerësisht si brenda ashtu edhe jashtë.

Vulosja e ranorit rrit vlerën praktike të gurëve ranorë dhe i bën ato të përdorshëm për shumë fusha të aplikimit. Lëreni veten të frymëzohet nga ky material i shkëlqyer që jo vetëm që duket shumë i bukur, por edhe është shumë i lehtë për tu punuar. Nënshkrimi me gur ranor e bën këtë material ndërtimi më të fortë në mënyrë që të mbrohet nga moti dhe ndikimet e tjera natyrore.

Pse një vulë gur ranor?

Një vulë ranore depërton thellë në gur dhe mbrohet intensivisht nga moti dhe veshin e ashpër. Depërtimi i mëtejshëm i lagështisë parandalohet. Vula siguron një jetëgjatësi shumë të gjatë. Përpunimi i lehtë gjithashtu bën të mundur që njerëzit e punuar me dorë të bëjnë vetë një vulë ranore. Vulosja gjithashtu nuk ndryshon pamjen e gurëve ranorë, lejon që guri të vazhdojë frymëmarrjen dhe e mbron atë nga gërryerja që përndryshe mund të ndodhë për shkak të kushteve të motit dhe ngarkesave të tjera mekanike. Gurët ranorë të vulosur janë gjithashtu më të lehtë për tu mirëmbajtur, pasi sipërfaqet janë shumë të lehta për tu pastruar dhe mbrojtur nga myshku dhe njollat e tjera.

Nëse jeni duke menduar të përdorni gurë ranorë, nuk duhet të bëni pa vulosje. Vështirë se ndonjë material tjetër ndërtimor mund të ofrojë avantazhet e përmendura më lart kur është fjala për marrëdhënien midis kostove, përpjekjeve dhe përfitimeve. Shumë njerëz e përdorin këtë gur në formë të mbyllur dhe kanë qenë shumë të kënaqur për shumë vite. Vulosja e ranorit nuk është e shtrenjtë, kursen para dhe punë dhe ka një jetë shumë të gjatë shërbimi.


Video


vetitë e produktit

Ngjitës profesional shumë efektiv ranor me një efekt thellësie dhe një efekt zambak uji të neveritshëm nga uji

Numri i artikullit: 3007-7620
Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3007-620)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

V24 vulosje guri ranor nuk duhet të vihet në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

V24 Sandstone Sealing ka një jetëgjatësi të pakufizuar në enën e mbyllur origjinale.

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë
1 * Përshkrimi i produktit

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ Mund të aplikohet në -10 deri + 70 ° C


Aplikacion

  • V24 vulosje guri ranor dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, V24 vulosja e gurit natyror mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet minerale, thithëse, guri ranor të hapur brenda dhe jashtë. Mbulimi përafërsisht 8-15m² / litër.

Lloje të ndryshme guri numërohen midis gurëve ranorë, shumica e të cilëve, por të paktën mbi 50 përqind, përbëhen nga rëra. Llojet ndryshojnë në lidhës të ndryshëm. Disa lloje të gurëve ranorë janë:

Sand rërë dhe ujë të shtypur

✓ Kuarc dhe kokrra rëre

✓ Kalciti dhe kokrrat e rërës

O Minierat e hekurit dhe kokrrat e rërës


Informacion i pergjithshem

Gurët ranorë po bëhen gjithnjë e më të rëndësishëm në fushën e ndërtimit dhe për qëllime dekorative. Ato kanë shumë përparësi ndaj shumë materialeve të tjera të ndërtimit dhe janë të lehta për t’u punuar me to edhe nga njerëz të aftë. Një vulë shumë e mirë ranor jo vetëm që rrit vlerën e këtij materiali ndërtimor, por gjithashtu mund të bëni shumë punë vetë me pak aftësi manuale. Një material ndërtimi që përpunohet shumë lehtë, i cili vlen edhe për vetë vulën.

Me një vulë gur ranor, edhe ju do të përjetoni sa e bukur mund të jetë shtëpia juaj, apartamenti juaj dhe, mbi të gjitha, kopshti juaj. Lëreni veprimin të flasë dhe zbukurojë shtëpinë tuaj me përdorimin e gurëve ranorë të mbyllur.

Lloje të ndryshme guri numërohen midis gurëve ranorë, shumica e të cilëve, por të paktën mbi 50 përqind, përbëhen nga rëra. Llojet ndryshojnë në lidhës të ndryshëm. Disa lloje të gurëve ranorë janë:

  • rërë dhe ujë të shtypur
  • Kuarc dhe kokrra rëre
  • Kalciti dhe kokrrat e rërës
  • Minierat e hekurit dhe kokrrat e rërës

Përparësitë janë të dukshme dhe shumë njerëz tashmë janë të bindur për to. Edhe ju do të kënaqeni kur të njiheni me këtë temë. Llojet e gurëve:

Përdorimi i gurit ranor

Gurët ranorë përdoren në shumë zona. Kur bëhet fjalë për pasuritë e paluajtshme, shtëpitë dhe, mbi të gjitha, zonat e jashtme të tilla si një tarracë ose kopsht, përdorimi i gurëve ranorë ka shumë përparësi.

Gur ranor ka një pamje shumë të bukur nga natyra, e cila nuk ndryshohet nga një vulë gur ranor. Qëndrueshmëria shumë e lartë e gurëve ranorë të mbyllur gjithashtu zvogëlon punën e tjera të riparimit ose rinovimit. Për shembull, në vetë shtëpinë ose në kopshtin tuaj, ky material ndërtimi mund të përdoret pothuajse kudo. Përpunimi i saktë, të cilin gjithashtu mund ta arrini me një aftësi të vogël manuale, siguron një jetë shumë të gjatë shërbimi, të cilën më pas do ta shijoni për shumë vite. Shumë para për zejtarët e shtrenjtë mund të jenë një gjë e së kaluarës.

Gurët ranorë në brendësi të një shtëpie

Edhe nëse ky material ndërtimi nuk është aq i përshtatshëm për ngarkesa të mëdha, p.sh. mure mbajtëse, guri ranor mund të përdoret shumë mirë si një prag dritareje ose ndarje të vogla dhomash. Pasi guri ranor është vulosur, ky material ndërtimi përdoret gjithashtu në shumë zona dekorative. Pas një vulë të mirë ranor, ky material ndërtimi mund të përdoret gjithashtu në dhoma me lagështi si banjo dhe sauna. Jo gjithmonë duhet të jetë mermer më i shtrenjtë për të krijuar një zonë të bukur Wellness për ju dhe familjen tuaj. Vulosja me gur ranor gjithashtu mund të kursejë shumë para, të cilat sigurisht që mund të përdoren më mirë diku tjetër.

Përmirësimi përmes vulosjes së gurëve ranorë për brendësinë

Ju nuk dëshironi të rinovoni një banjë ose kuzhinë çdo disa vjet. Gurët ranorë të vulosur mund të ndihmojnë këtu, sepse ato janë gjithashtu shumë të përshtatshme për këto zona. Vulosja e materialeve të ndërtimit të përdorura në banjo dhe kuzhinë ka shumë përparësi. Zbutja zvogëlohet, gjë që rrit jetën e shërbimit dhe, përveç kësaj, gurët ranorë të mbyllur duken shumë mirë, gjë që përmirëson cilësinë e jetesës.

Gurët ranorë në pjesën e jashtme të një shtëpie

Kur bëhet fjalë për jashtë, shpesh shihni shumë gurë ranorë që janë përdorur në shumë zona. Qoftë në dyshemenë e tarracës apo si një mur dekorativ pranë pishinës. Ne shpesh mund ta admirojmë këtë material ndërtimi edhe në fasadë. Meqenëse është gjithashtu në dispozicion në ngjyra të ndryshme dhe ky material ndërtimi është gjithashtu shumë rezistent ndaj motit pas mbylljes, mund të përdoret pothuajse kudo. Do të habiteni se sa bukur duket një shteg i shtruar me gurë të tillë. Vizitorët do të gjejnë gjithashtu shumë fjalë lavdërimi.

Përmirësimi përmes vulosjes së ranorit për zonën e jashtme

Edhe nëse e keni projektuar tashmë zonën tuaj të jashtme dhe përndryshe jeni të kënaqur me rezultatin. Një dysheme e tarracës e shtruar me gurë ranorë mund të azhurnohet me vulosje ranore dhe, mbi të gjitha, jeta e shërbimit mund të zgjatet ndjeshëm. Pllakave ranore të përdorura jashtë u jepet gjithashtu një qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi më e madhe duke u mbyllur.