Skip to content

Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë

Për të gjitha sipërfaqet e gurit mineral brenda dhe jashtë

✓ Nano-veshje rezistente ndaj ujit dhe gërryerjes

✓ Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtitë nuk ngjiten dhe mund të hiqen lehtësisht

✓ Absolutisht i padukshëm: Nuk ka ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe formimin e rritjes së gjelbër

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank + blank
Cmimi total: 1.334,17
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 3000-7620

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

përshkrim

Mbyllja jonë me gurë me një efekt afatgjatë dhe të thellë mbron sipërfaqet prej guri të llojeve të ndryshme në mënyrë efektive dhe të qëndrueshme nga moti, papastërtitë dhe uji, pa dëmtuar pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes. Nano-veshje shumë efektive, rezistente ndaj ujit, rezistente ndaj gërryerjes për të gjitha sipërfaqet e gurëve mineral absorbues.

Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3000-620)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.


video e produktit


vetitë e produktit

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ Agjent impregnues me bazë silani/SI i gatshëm për përdorim, shumë i koncentruar, me performancë të lartë

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ Përpunim i thjeshtë

✓ Asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes (absolutisht i padukshëm)

✓ Efekt i lehtë thellues i ngjyrës në sipërfaqe shumë absorbuese ose aplikim intensiv

✓ Absolutisht rezistent ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë asnjë dëm)

✓ Rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të përbërjeve të silikonit me zinxhir të gjatë (SiO²)

✓ Efekti afatgjatë i thellësisë përmes thellësive të larta të depërtimit deri në 20 mm (në varësi të absorbimit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ Rezistent ndaj ujit të kripur, ngrirjes dhe alkaleve

✓ Nuk krijohen shtresa silikoni ngjitëse falë teknologjisë SiO2

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ I përshtatshëm për aplikime të brendshme dhe të jashtme

✓ Stabilitet i lartë UV

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Qëndrueshme për shumë vite sepse vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen – mbrojtje afatgjatë (10+ vjet)

✓ Zvogëlon tendencën për lulëzim (në beton dhe shkëmb gëlqeror)

✓ Shumë largues ndaj ujit, vajit dhe papastërtive

✓ Temperatura e rekomanduar e aplikimit +5 deri +25°C

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ Kontribuon ndjeshëm në kursimin e energjisë së ndërtesave, pasi sipërfaqet janë të thata
janë termikisht efikase

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë

blank

Aplikacion

I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet prej guri mineral, thithës, të hapur, brenda dhe jashtë.

Stone gur natyral (përafërsisht 10-30m² / litër)

Block Bllok betoni (përafërsisht 10-30m² / litër)

Stone gur shtrimi (përafërsisht 10-30m² / litër)

Pa Trotuar me kalldrëm (përafërsisht 10-30m² / litër)

✓ Tulla dhe murature (rreth 20-30 m² / litër)

✓ Pllaka guri (pa xham) (afërsisht 20-40 m² / litër)

✓ Pllaka (rreth 15-25 m² / litër)

✓ Gurë gëlqerorë (rreth 15-25 m² / litër)

St Gur ranor gëlqeror (përafërsisht 15m² / litër)

St gur ranor (përafërsisht 8-15m² / litër)

Late pllakë (përafërsisht 15-30m² / litër, vëmendje: pllaka merr ngjyrë të errët (thellimi i ngjyrës)

  • Vula ngjitëse guri V24 dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet e paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, V24 vulosje guri mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

blank

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosja e gurit me efekt afatgjatë dhe të thellë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *