Skip to content

Mbyllje premium prej betoni dhe guri me thellim të ngjyrës – nuk merr frymë

Shtresë e pastër jashtëzakonisht e papërshkueshme nga uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

✓ për të gjitha sipërfaqet absorbuese të gurit mineral dhe betonit

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

Surfaces sipërfaqet e trajtuara nuk marrin frymë

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

Effect Efekt i thellimit të ngjyrave me një film me shkëlqim / zgjerim të sipërfaqes

✓ Afati i ruajtjes: 5 vjet+

Wird oft zusammen gekauft

+ Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. +
Gesamtpreis: 164,18
139,00 (139.000,00 / l)

Menge Stückpreis
ab 5 113,80 (18,13% gespart)
ab 10 109,90 (20,94% gespart)

SKU: 3008-704

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Clear
Menge:

Nënshkrimi ynë prej betoni dhe guri premium mbron në mënyrë efektive dhe të përhershme sipërfaqet nga ndikimet e jashtme dhe kundërvepron qartë depërtimin e vajit, yndyrave, kafesë dhe verës së kuqe. Për më tepër, veshja mbrojtëse e llakut të pastër lë një film me shkëlqim që intensifikon ngjyrën që rrit dukshëm sipërfaqen e trajtuar.


Praktikoni video – duke mbrojtur në mënyrë efektive figurat e gurit dhe skulpturat prej guri në kopsht nga ndikimet mjedisore


Karakteristikat e produktit

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ 100% shtresë e ngurtë që përmban llak të qartë

Resistance rezistencë e lartë ndaj gërryerjes përmes teknologjisë nano SiO²

Surfaces sipërfaqet e trajtuara nuk marrin frymë

Effect Efekt i thellimit të ngjyrave me një film me shkëlqim / zgjerim të sipërfaqes

Hyd hidrofobizëm shumë i fortë

Reduction Reduktim i ndjeshëm i depërtimit të vajit dhe yndyrave, kafesë, verës së kuqe

-I qëndrueshëm ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk e dëmtojnë atë)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për tu pastruar: papastërti

✓ Rezistent ndaj temperaturës deri në 1000°C (me ekspozim afatshkurtër)

Fusha e dorëzimit:
Shishe 1 x litër

Nano-veshje shumë efektive, shumë e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj gërryerjes për të gjitha sipërfaqet absorbuese, minerale.

Nuk merr frymë

Numri i artikullit: 3008-704

Cilësi e lartë e prodhuar në Gjermani

Siguria e produktit

Informacioni në lidhje me klasifikimin e produktit brenda fushëveprimit të Urdhëresës për Substancat e Rrezikshme, të dhënat e sigurisë si dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

Kushtojini vëmendje pajisjeve mbrojtëse të përshtatshme kur përdorni. Kur porositni, ne rekomandojmë mbajtjen e maskave të përshtatshme të frymëmarrjes dhe doreza gome.

Në rast të kontaktit me lëkurën, lani zonat tërësisht me sapun dhe ujë.

ruajtje

V24 Betoni dhe Stone Sealing Extreme mund të mbahen për të paktën 12 muaj në enën e mbyllur origjinale në temperatura magazinimi prej +5 deri + 25 ° C.

Kontejnerët e hapur duhet të përdoren me një njoftim të shkurtër.

Një periudhë më e gjatë magazinimi nuk do të thotë domosdoshmërisht që produkti është i papërdorshëm, por për sa i përket sigurimit të cilësisë, pronat e dëshiruara për përdorimin e synuar duhet të kontrollohen.


përdorim

  • V24 mbyllja ekstreme e betonit dhe gurit dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë. Një hollim me alkool është i mundur në varësi të aplikimit.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, vulosja e betonit dhe gurit V24 duhet të qëndrojë jashtëzakonisht në kontakt me sipërfaqen si një shtresë e lëngshme për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i hollësishëm i aplikacionit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

Veshje llak mbrojtëse e qartë për të gjitha sipërfaqet minerale, betoni thithës dhe guri, brenda dhe jashtë.

✓ Beton (bllok betoni, trotuar betoni, shkallë, dysheme garazhi dhe punëtorie, zona betoni të ekspozuara …)

✓ Guri (guri natyror, guri shtrues, graniti, tulla me rërë-gëlqere, propozoj, muratura, rrugë …)

E rëndësishme: Përdorimi është i kufizuar në sipërfaqe shumë të lëmuara me absorbueshmëri të ulët, pasi lidhja optimale nuk mund të bëhet këtu. Nëse është e nevojshme, sipërfaqja duhet të ashpërsohet paraprakisht (60-100 letër zmerile në varësi të sipërfaqes) dhe të aplikohet një shtresë primer (1/3 alkool 2/3 ngjitës). Më pas pas rreth 30 minutash mbyllja e paholluar.

Konsumi varet nga absorbueshmëria e sipërfaqes afërsisht 10-40m² / litër.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbyllje premium prej betoni dhe guri me thellim të ngjyrës – nuk merr frymë”

Your email address will not be published.