Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllja e çatisë me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium

Vulosës profesional shumë efektiv për pllaka çati, tulla dhe propozoj

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Absolutisht e padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

 

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 115,16
79,99 (79,99 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 75,80 (5,24% i ruajtur)
larg 10 69,90 (12,61% i ruajtur)

SKU: 3002-7620-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Vulosja jonë e çatisë mbron në mënyrë efektive dhe të përhershme pllakat e çatisë, tulla dhe pllaka nga moti, uji dhe papastërtia. Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes dhe e hapur ndaj difuzionit.


Karakteristikat e produktit

Vulosës profesional shumë efektiv për pllaka çati, tulla dhe propozoj, me thellësi dhe efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

magazinimit

V24 mbyllja e pllakave të çatisë nuk duhet të vihet në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

Vulosja e pllakave të çatisë V24 ka një afat të pakufizuar të ruajtjes në enën e mbyllur origjinale.

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ Mund të aplikohet në -10 deri + 70 ° C


Aplikacion

  • V24 mbyllja e pllakave të çatisë dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë.
  • Ngrohësi nuk duhet të vijë në kontakt me ujin dhe në asnjë rrethanë nuk duhet të aplikohet kur bie shi ose në sipërfaqe të lagura.
  • Aplikimi duhet të kryhet me spërkatje ose rrotullim. Metoda optimale varet nga madhësia, pozicioni, struktura dhe absorbueshmëria e zonës që do të trajtohet
  • Pas aplikimit, Pllaka çati V24 mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për pllaka çati, tulla dhe propozoj.

✓ Tulla dhe muratura (përafërsisht 20-30m² / litër)

Tiles Pllaka çati (përafërsisht 15-25m² / litër)

✓ Pllakë (përafërsisht 15-30m² / litër), vëmendje: pllaka merr ngjyrë të errët (thellimi i ngjyrës)


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbyllja e çatisë me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *