Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllje me gurë natyral me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium

(0 customer reviews)

Mbyllje me gurë natyral shumë efektiv për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm:

✓ I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet minerale, thithëse prej guri natyror

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Absolutisht e padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 112,47
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 3003-7620

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Vulosja e gurit natyror – cilësi premium

Vulosja e gurëve natyralë

Vulosja e gurit natyror përdoret si brenda ashtu edhe jashtë. Meqenëse shumë lloje të gurit natyror ndikohen shumë nga moti dhe për këtë arsye mund të ndryshojnë ngjyrën në një afat të gjatë, është e këshillueshme dhe e arsyeshme që ato të bëhen rezistente ndaj ndikimeve të motit me një vulë. Por jo vetëm ndikimi në ngjyrën e gurit shkon paralelisht me motin, por edhe natyra e gjallë jopopullore në këtë rast si myshku dhe myku mund të sulmojnë gurët. Prandaj është thelbësore të mirëmbahen gurët natyrorë, gjë që shpesh shoqërohet me shumë përpjekje. Edhe këtu, vulosja e gurit natyror ndihmon sepse është e papërshkueshme nga uji dhe myku dhe myshku nuk mund të ngjiten më fort ose janë shumë të lehta për t’u hequr.

Vulosja jonë prej guri natyror mbron në mënyrë efektive dhe të përhershme kundër çdo ndikimi të jashtëm dhe, falë efektit të tij të thellë, arrin një efekt unik afatgjatë që mbron gurin, e bën atë të duket më i bukur për më gjatë dhe garanton një jetë shërbimi dukshëm më të gjatë.

Përdorimi i gurëve natyralë

Gurët natyrorë u nxorën 3000 vjet më parë dhe u përdorën për një larmi qëllimesh. Në ditët e sotme mund t’i gjeni si brenda ashtu edhe jashtë “katër mureve” tuaja. Gjithashtu në Gurët natyrorë shpesh përdoren në kopsht dhe janë gjithmonë tërheqës të syve.


Video e produktit: Nënshkrimi i gurit natyror

Praktikoni videon: vulosja e shkallëve të bazaltit


vetitë e produktit

Ngjitës profesional prej guri natyror shumë efektiv me një efekt thellësie dhe një efekt zambak uji të neveritshëm nga uji

Numri i artikullit: 3003-7620
Version i ri me efektivitet të përmirësuar kundër yndyrës dhe verës së kuqe (më parë numri i artikullit 3003-620)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

siguria e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

Kushtojini vëmendje pajisjeve mbrojtëse të përshtatshme kur përdorni. Kur porositni, ne rekomandojmë mbajtjen e maskave të përshtatshme të frymëmarrjes dhe doreza gome.

Në rast të kontaktit me lëkurën, lani zonat tërësisht me sapun dhe ujë.

magazinimit

V24 vulosja e gurit natyror nuk duhet të vihet në kontakt me lagështinë. Ruajtja duhet të bëhet në temperatura midis -10 ° C dhe +40 ° C.

Vula ngjitëse prej guri natyror ka një jetëgjatësi të pakufizuar në enën e mbyllur origjinale.

Protection Mbrojtje efektive e sipërfaqes së përhershme kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ parandalon rritjen e myshqeve, likeneve, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

ONuk ka ndryshim në pamjen dhe ndjenjën e sipërfaqes (absolutisht e padukshme)

Resistance rezistencë ekstreme ndaj gërryerjes për shkak të komponimeve të silikonit me zinxhirë të gjatë (SiO²)

Effect Efekt thellësie afatgjatë për shkak të thellësive të larta të depërtimit deri në 25 mm (në varësi të absorbueshmërisë së gurit)

Sipërfaqja mbetet që merr frymë (e hapur për difuzion), kështu që nuk ka shtresë barrierë dhe nuk ka ujë

✓ absolutisht rezistente ndaj ngricave (akulli dhe bora nuk shkaktojnë ndonjë dëm)

. I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet

Effect Efekt i lehtë për t’u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ I qëndrueshëm për shumë vite, pasi vula formon një lidhje kovalente (të përhershme) me sipërfaqen

-I përshtatshëm për lëkurën dhe i sigurt për ushqimin

✓ miqësore me mjedisin

✓ Mund të aplikohet në -10 deri + 70 ° C


aplikacionet

  • V24 vulosja e gurit natyror dorëzohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e para-pastruar dhe tharë. Një hollim me alkool është i mundur në varësi të aplikimit.
  • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të siguruar një depërtim të thellë të ngjitësit, i cili ka një efekt optimal afatgjatë dhe të thellë.
  • Pas aplikimit, V24 vulosja e gurit natyror mbeten në kontakt me sipërfaqen si një film i lëngshëm për disa sekonda.
  • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit mund të gjendet në fletën tonë të të dhënave

I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet prej guri natyror mineral, thithës, të hapur, brenda dhe jashtë. Mbulimi përafërsisht 10-30m² / litër.

✓ granit

✓ mermer

Late propozoj

✓ bazalt

St gur ranor

✓ Kuarcit

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë
1 * Përshkrimi i produktit


këshilltar

I përshtatshëm për të gjithë gurët natyralë

Ju mund të përdorni vulosjen e gurit natyror në të gjithë gurët natyralë pa hezitim. Pavarësisht nëse granit, mermer, propozoj, bazalt, gur ranor, kuarcit, gur ranor dhe shumë më tepër – është i përshtatshëm për të gjitha llojet.

Përdorni në shtëpi

Shumë lloje të ndryshme të gurit natyror përdoren këtu. Më të njohurit janë mermeri i bardhë dhe graniti. Ato përdoren si pllaka për dysheme dhe mure, si pllaka në kuzhina ose si lavamanë dhe vaska.

Përdorni në shtëpi

Përdorimet e mundshme në shtëpi janë po aq të shumta sa në shtëpi. Gurët e njohur mund të gjenden këtu si panele fasade ose klinker. Pragjet e dritareve ose shtyllat për ballkone janë bërë gjithashtu prej tyre.

Përdorni në kopsht

Gurët natyrorë janë gjithashtu shumë të njohur në kopsht dhe kanë përdorime të shumta. Ato përdoren si dysheme për tarracat, si pllaka trotuari ose si një kufi me cilësi të lartë midis shtratit dhe trotuarit. Skulptura, figura dhe burime zbukuruese të bëra prej guri natyror mund të gjenden gjithashtu në kopshte.

Vulosja e gurit natyror në zonën e jashtme

Siç u përmend më parë, problemet kryesore që duhen parë këtu janë ndryshimet e myshkut dhe ngjyrës. Një aspekt tjetër është rezistenca ndaj ngricave. Këtu ekziston mundësia e depërtimit të ujit në strukturën e hapur të gurit, e cila mund të çojë në plasje kur guri ngrin për shkak të zgjerimit të ujit në gur.

Vulosja e duhur e tarracës

Tarraca zakonisht përfaqëson zonën më të madhe të gurëve natyrorë në zonën e jashtme të shtëpisë. Përveç kësaj, kjo shpesh përdoret në ditë të ngrohta për të pushuar dhe për të kaluar ditën atje. Prandaj, interesi më i madh në zonën e jashtme është ruajtja e bukurisë së kësaj të padëmtuar për shumë vite në dekada.

Mbulimi i pllakave të bëra prej guri natyror

Këtu ju arrini mbrojtje të plotë të gjithanshme për të maksimizuar qëndrueshmërinë e pllakës tuaj prej guri natyror. Vulosja e bën pllakën të jetë e papërshkueshme nga uji dhe papastërtia, është gjithashtu rezistente ndaj rrezeve ultravjollcë dhe ngricave, por mbetet e frymëmarrjes. Kështu ajo nuk ofron më bazë për myk dhe mbrohet nga të gjitha llojet e ndikimeve.

blank

Tjegull guri natyror në tarracë

Pllaka prej guri natyror po shijon popullaritet në rritje dhe mund të gjendet në gjithnjë e më shumë tarraca. Kërkohet trajtim i veçantë për t’i bërë ato rezistente ndaj nxehtësisë, të ftohtit, papastërtisë, ujit dhe ndikimeve mjedisore. Kjo vjen në formën e një vulë prej guri natyror, e cila ju lejon t’i jepni pllakës pronat e sapo përmendura. Kjo do të zgjasë shumë jetën e pllakës tuaj dhe ju do të jeni në gjendje ta shijoni atë për shumë vite.

Nënshkrimi i pllakës së tarracës në detaje

Vulosja prej guri natyror e pllakave të tarracës ka shumë përparësi, p.sh. B. papastërtia dhe mbetjet e tjera janë të lehta për tu hequr. Për më tepër, panelet mbrohen nga gërryerja dhe nuk ka njolla uji pas shiut. Pavarësisht vulosjes, gurët natyrorë mbeten të marrë frymë, gjë që parandalon formimin e mykut në pjesën e poshtme.

blank

Vulosni gurin natyror në brendësi

Në rastin e gurëve natyrorë në brendësi, ka kryesisht probleme me formimin e mykut në banjë dhe gërryerjen e shkaktuar nga dyshemetë. Për më tepër, keni nevojë për agjentë të veçantë pastrimi në mënyrë që të mos digjen gurët dhe kështu të dëmtoni sipërfaqen. Ju mund t’i kundërshtoni këto probleme me një vulosës dhe të përmirësoni ndjeshëm jetën e shërbimit.

Vulosja e gurit natyror në banjë

Në dhomat me lagështirë si banjo, ka disa faktorë që mund të ndikojnë negativisht në gurët natyrorë. Siç sugjeron edhe emri, këto përfshijnë nivele të larta lagështie dhe përdorimin e sapunëve dhe xhelit të dushit. Për më tepër, përdoren agjentë pastrimi, të cilët mund të sulmojnë gurin natyror dhe të dëmtojnë sipërfaqen, në mënyrë që të ndryshojë si në ngjyrë ashtu edhe në cilësi.

Vulosje me gurë natyral në dush

Në ditët e sotme ka gjithnjë e më shumë dushe që janë projektuar në nivelin e tokës dhe për këtë arsye të pajisur me pllaka. Por përdoren objekte të tjera të projektimit të tilla si mure ndarëse ose madje edhe tabaka dushi të bëra prej guri natyror. Vulosja e këtyre ka avantazhin se ato janë të pandjeshme ndaj ujit, papastërtisë, sapunëve dhe agjentëve pastrues. Kjo i bën ato më të lehta për t’u pastruar, ato nuk kanë më nevojë të pastrohen aq shpesh, por ato mbeten të marrin frymë për të parandaluar formimin e mykut.

Nënshkrimi i pllakave prej guri natyror në banjë

Ju ndoshta jeni njohur me njollat e ujit në pllakat prej guri natyror në banjo. Pas një kohe këto nuk mund të hiqen më dhe pllaka bëhet e shurdhër dhe humbet shkëlqimin e saj. Me vulosjen e gurit natyror, ju parandaloni formimin e njollave të ujit dhe gjithashtu formimin e mykut dhe kështu ruani pamjen e bukur të pllakave tuaja për vite në dekada.

Vulosja e gurit natyror në zonën e kuzhinës

Fushat kryesore të aplikimit të gurëve natyrorë në kuzhina janë sipërfaqet e punës dhe dyshemetë. Sidomos sipërfaqet e punës në të cilat lagështia nga ushqimi mund të depërtojë shpejt pa u mbyllur përfaqësojnë një mundësi që bakteret të vendosen në gurin natyror – një rrezik për të gjithë në shtëpi. Tani është e mundur që këto të mbrohen nga papastërtia, njollosja dhe bakteret duke vulosur gurin natyror, pasi poret e gurëve janë të mbyllura dhe mbi to formohet një film mbrojtës që është i lehtë për t’u larë.

Pllakat e mermerit dhe granitit janë rezistente vetëm ndaj acideve të tilla si acidi citrik, uthulla dhe vera e kuqe për një kohë të shkurtër. Për të arritur këtë efekt më intensivisht, ne rekomandojmë gjithashtu të aplikoni vulën tonë të Mbrojtësit të Përhershëm .

Pragu i dritareve prej guri natyror

Pragu i dritareve i bërë në veçanti nga ky material shpesh ekspozohet ndaj elementeve. Uji dhe papastërtia vendosen mbi të dhe sigurojnë që ngjyra e tij të ndryshojë ndjeshëm dhe që të shfaqen njollat e ujit. Me vulosjen e gurit natyror ju mund ta parandaloni këtë rrethanë falë vetive larguese të ujit dhe papastërtisë dhe të zgjasni intervalet e pastrimit.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Mbyllje me gurë natyral me efekt afatgjatë dhe të thellë – cilësi premium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *