Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtësi i Përhershëm 7640 Ngulim qeramike LARTË-END – 9H

Vulosje speciale profesionale për kërkesat më të larta:

✓ Jetëgjatësia deri në 5 vjet

✓ Gjithashtu siguron mbrojtje ndaj korrozionit me cilësi të lartë

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 152,49
129,00 (129.000,00 / l)

SKU: 8000A-7640

Përmbajtja: 0,05 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Mbyllje speciale profesionale për kërkesat më të larta të tregtarëve të makinave dhe përdoruesve industrialë

Mbrojtësi ynë i Përhershëm 7640 HIGH END – 9H ngjitës qeramik për sipërfaqet metalike, plastike, të lyera me pluhur dhe të lyer me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit, gërryerjes dhe temperaturës është ideal për bojërat e makinave.

Ky izolues duhet të aplikohet nga profesionistë që janë të njohur me aplikimin pasi koha e vendosjes është shumë e shkurtër. Aplikacioni duhet të testohet në fillim.

blank
Uji që rrjedh nga bojëra e mbyllur.

Karakteristikat e produktit

 • Lëng i pastër, i pangjyrë i bazuar në silane, përmban tretës, pa ujë
 • Krijon një shtresë mbrojtëse të padukshme
 • Veshje jashtëzakonisht rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të larta jo ngjitëse dhe rezistencë të lartë ndaj goditjes
 • Rezistent ndaj korrozionit
 • rezistencë e lartë ndaj ndikimit
 • Veçanërisht i përshtatshëm për mbylljen kundër ujit dhe papastërtive të materialeve jo absorbuese brenda dhe jashtë
 • Rezistent ndaj ujit të detit dhe ajrit të kripur
 • Dorëzuar gati për përdorim
 • Shumë reaktiv dhe rezistent ndaj një numri të madh tretësish të ndryshëm organikë
 • Efekti “e lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë shumë më të lehta për t’u pastruar, duke zgjatur kështu intervalet e pastrimit dhe duke ulur kostot e pastrimit dhe kujdesit
 • Mund të spërkatet ose të aplikohet me dorë me një leckë, aplikimi është i mundur duke përdorur një makinë lustruese elektrike
 • Lustrimi e bën sipërfaqen jashtëzakonisht të shndritshme
 • shumë efektive deri në 5 vjet
 • Përdorimi i materialit vetëm për një makinë rreth 50 ml
 • Temperatura e aplikimit: +5°C deri +35°C
 • deri në 130 m² për litër
 • Rezistenca ndaj temperaturës: -90 deri + 750°C
 • Qëndrueshmëria e vulosjes: deri në 5 vjet
 • Jetëgjatësia e lëngut: 24 muaj në shishen origjinale, 6-12 muaj pas hapjes
 • Temperatura e ruajtjes: +5°C deri +20°C
 • Koha e tharjes: 7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C, sipërfaqja gati për përdorim pas 2 orësh

Rezistenca ndaj oksidimit dhe korrozionit
Metali i zhveshur oksidohet me kalimin e kohës, si dhe sipërfaqet e lyera. Mbrojtësi i përhershëm 7640 mbron bojën dhe metalin nga kontakti me ujin dhe ajrin dhe për këtë arsye është mbrojtje kundër korrozionit.

Rezistencë e lartë ndaj kimikateve
Mbulesa qeramike është pothuajse 100% rezistente ndaj shumicës së kimikateve/tretësve në përdorim.


Aplikacion

 • Mbrojtësi i Përhershëm 7640 përdoret shumë në një sërë aplikacionesh komerciale:
 • Ushtarake (anije, avionë, tanke, …)
 • Industria e çelikut (ura, struktura çeliku, pajisje dhe makineri, …)
 • Industria e naftës (tubacionet, trotuaret/platformat, lidhësit, …)
 • ndërtimin e varkave dhe anijeve
 • Industria e automobilave (ndërtimi i motorëve, ndërtimi i trupit, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e trenave dhe hekurudhave (ndërtimi i motorëve, binarët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • Industria e avionëve (turbinat, krahët, mbrojtja e sipërfaqes, …)
 • edhe me shume…

Mbrojtësi i Përhershëm 7640 mund të përdoret në metalet e mëposhtme:

 • metale me ngjyra (çeliku)
 • metale me ngjyra
 • metale të galvanizuara (të galvanizuara).
 • sipërfaqet e lyera
 • sipërfaqet e veshura me pluhur

funksionalitetin

Mbrojtësi ynë qeramik Permanent Protector 7640 reagon me sipërfaqen e materialit dhe formon një shtresë rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të mira ngjitëse në metal.

Formohet një shtresë ultra e hollë transparente me rezistencë të lartë ndaj goditjes. Mbrojtësi i Përhershëm 7640 është rezistent ndaj alkaleve dhe korrozionit.

blank
36 muaj test në natyrë
Kova e majtë trajtohet me Mbrojtës të Përhershëm 7640 pas 36 muajsh, pushim: i patrajtuar pas 12, 24 dhe 36 muajsh.

Trajtimi me Mbrojtësin e Përhershëm 7640 nuk kërkon një shtresë të konvertimit të kromit në nënshtresë dhe është pa krom dhe plumb sipas Urdhëresës për Substancat e Rrezikshme. Për të përcaktuar saktësisht sasinë e kërkuar, është i nevojshëm një test në një zonë testimi.


Siguria dhe ruajtja e produktit

Informacioni mbi klasifikimin e produktit brenda kornizës së Urdhëresës për substancat e rrezikshme, të dhënat e sigurisë dhe të dhënat mbi toksikologjinë dhe ruajtjen mund të gjenden në fletën tonë të të dhënave të sigurisë.

Mbrojtësi i Përhershëm 7 640

 • nuk duhet të bien në kontakt me lagështinë.
 • Temperatura e ruajtjes së materialit: < 20°C.

Permanent Protector 7 640 ka një jetëgjatësi prej 12 muajsh kur ruhet në kontejnerët origjinalë të mbyllur.

Një periudhë më e gjatë e ruajtjes nuk do të thotë domosdoshmërisht që produkti është i papërdorshëm, megjithatë, për sa i përket sigurimit të cilësisë, duhet të kontrollohen vetitë e dëshiruara për përdorimin e synuar.


FAQ

Çfarë do të thotë vulosje qeramike?

Mbulesa qeramike me performancë të lartë 9H është një shtresë xhami e bazuar në silane. Është aq i hollë dhe i padukshëm për syrin e lirë saqë nuk ndikon në asnjë mënyrë pamjen apo strukturën e sipërfaqes. Ngjitës qeramike me performancë të lartë 9H nuk është llak, dylli ose ngjitës dhe nuk mund të copëtohet ose të lahet.
Guarnicioni qeramik formon një lidhje të përhershme (“kovalente”) me sipërfaqen dhe mund të hiqet vetëm me lëmim. Kimikatet nuk mund të shpërndajnë vulën qeramike. Megjithatë, ajo zgjat vetëm në afat të gjatë me kujdes profesional. Jeta e shërbimit varet nga ndikimet ndaj të cilave ekspozohet sipërfaqja.

Çfarë do të thotë 9H?

Për të përshkruar ngurtësinë e një shtrese, ne përdorim të njohur “fortësi laps”. Gama e matjes është midis 6B (më e buta) dhe 9H (më e vështira). Mbrojtësi i Përhershëm 7640 arrin një nivel fortësie prej 8H (tharje në temperaturën e dhomës) deri në 9H (tharje me nxehtësi).

Permanent Protector 640 ME PERFORMANCË TË LARTË – ngjitës qeramike 9H për aplikime industrialeMbrojtësi i Përhershëm 7640 Ngulim qeramike LARTË-END – 9HMbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – vulosje qeramike 9H
(i ri)
numri i artikullit8000-6408000-76408050-7650
Aplikacionpërdorim ultra profesional/industrialaplikim profesionalaplikim profesional me trajtim të lehtë
Temperatura e aplikimit+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C+5°C deri në 35°C
qëndrueshmëriDeri në 25 vjetDeri në 72 muajDeri në 60 muaj
Koha e kurimit5-7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (sipërfaqja e përdorshme pas 2 orësh), 2 orë në 200°C7 ditë në 20°C
(Sipërfaqja e përdorshme pas 5 orësh)
7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (e përdorshme pas 2 orësh)
Efekt perlelartëlartëlartë
Efekt me shkëlqimlartëlartëlartë
Rezistenca ndaj gërvishtjeve++++++ + + ++ + + +
fertilitetipërafërsisht 5-13 ml/m²përafërsisht 10 ml/m²përafërsisht 5-10 ml/m²
qëndrueshmëriE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretësE lëngshme, me bazë tretës
Rezistente ndaj ngricavepopopo
rezistente ndaj UVpopopo

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtësi i Përhershëm 7640 Ngulim qeramike LARTË-END – 9H”

Your email address will not be published. Required fields are marked *