Skip to content

Pëlhurë mikrofibre 30x30cm për pastrim paraprak ose lustrim

Pëlhurë me mikrofibër për pastrim paraprak ose lustrim përfundimtar:

✓ I ripërdorshëm

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ Jashtëzakonisht absorbues

✓ Tharje të shpejtë

✓ Pa garzë

✓ Pa gërvishtje

✓ 80% poliestër / 20% poliamide

✓ Pesha e thatë 280g/m2

Wird oft zusammen gekauft

+ Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. +
Gesamtpreis: 33,48
1,00

SKU: 9002-1

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Clear
Menge:

Pëlhurë mikrofibre për pastrim paraprak ose lustrim përfundimtar.

Për shkak të absorbueshmërisë së lartë, ne gjithashtu e rekomandojmë këtë Pëlhurë mikrofibre për aplikimin e ngjitësve tanë të lëngshëm të xhamit

Ne rekomandojmë përdorimin e një leckë të veçantë mikrofibër për çdo hap të aplikimit të izoluesve dhe impregnimeve tona të sipërfaqes.

Materiali është i ripërdorshëm dhe për këtë arsye shumë miqësor ndaj mjedisit. Lahet lehtë në lavatriçe pa detergjent.


vetitë e produktit

Përbërja: 80% poliester, 20% poliamid
Madhësia: 30x30cm
Ngjyra: blu ose e bardhë (ju lutemi zgjidhni)

Cilësi e lartë me një peshë të thatë 280g / sqm.


përdorim

Përdoret në mënyrë universale brenda dhe jashtë. Madhësia optimale për pastrimin e xhamit, qeramikës, anijeve, makinave dhe shtëpive të lëvizshme.

Pastrim pa lyerje, pa gërvishtje dhe tharje të shpejtë. Grimcat e papastërtisë dhe pluhurit thithen pothuajse pa mbetje.


këshilltar

Shumë nga klientët tanë preferojnë peshqirët tanë të bardhë me mikrofibër – Nëse papastërtia ngjitet ende në leckë pas pastrimit, sipërfaqja ende nuk është pastruar plotësisht dhe në mënyrë optimale. Një efekt i mirë nënshkrimi mund të arrihet vetëm kur nuk ka më papastërti në sipërfaqe.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pëlhurë mikrofibre 30x30cm për pastrim paraprak ose lustrim”

Your email address will not be published.