Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Auto mbyllje xhami në cilësi profesionale

Mbyllje shumë efektive për xhamin e makinave dhe karvanët:

✓ Cilësi profesionale

✓ Kalojeni dimrin pothuajse pa gërvishtje

✓ Përmirësimi i dukshëm i dukshmërisë në mot të keq

✓ Nga përafërsisht 70 km/h, shiu bie gjatë vozitjes edhe pa fshirëse xhami dhe siguron një pamje të qartë

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 182,48
149,00 (149.000,00 / l)

SKU: 1002-7601

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Mbyllje shumë efektive për xhamat e makinave dhe karvanët, cilësi profesionale, E RE, kaloni dimrin pothuajse pa gërvishtje, dukshmëri e përmirësuar ndjeshëm në mot të keq

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.


Karakteristikat e produktit

 • Lëng i pastër, pa ngjyrë, i padukshëm dhe i paprekshëm
 • Efekt i jashtëzakonshëm i lehtë për t’u pastruar për ngjitjen e papastërtive
 • Mbrojtës nga uji, vaji dhe papastërtitë, shiu dhe bora rrokullisen nga xhami, papastërtia, jashtëqitjet e shpendëve, insektet dhe akulli nuk mund të ngjiten më fort
 • E bën gërvishtjen e akullit shumë më të lehtë në dimër
 • Nga përafërsisht 70 km/h, shiu bie gjatë vozitjes edhe pa fshirëse xhami dhe siguron një pamje të qartë
 • Zgjat rreth 25,000 km ose deri në një vit
 • Redukton rritjen e mikroorganizmave dhe baktereve, përmirëson higjienën
 • Rezistent ndaj ngricave, nxehtësisë ekstreme, rrezatimit UV, ujit të kripur dhe ajrit të kripur, mineraleve nga uji i fortë dhe alkaleve, rezistent ndaj kripës së rrugës
 • Fiziologjikisht i padëmshëm
 • Sipërfaqet qëndrojnë të pastra shumë më gjatë, gjë që zgjat ciklet e pastrimit dhe zvogëlon ndjeshëm kostot, kohën dhe energjinë për pastrimin dhe mirëmbajtjen
 • Agjentët kimikë të pastrimit nuk kërkohen më (mbytës, por edhe kimikisht rezistent ndaj agjentëve të pastrimit deri në një vlerë pH prej 12)
 • E qëndrueshme ndaj UV / rezistente ndaj ngricave / rezistente ndaj ujit të kripur / e padukshme (trashësia e shtresës: 100-150 nm)
 • Mund të riaplikohet lehtësisht nëse efekti kalon

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë


Aplikacion

 • Te gjitha xhamat dhe pasqyrat e makinave, karvaneve, motoçikletave etj.

Konsumi varet nga struktura e sipërfaqes përafërsisht 100-200m²/litër.

Afati i ruajtjes: Përafërsisht 12 muaj


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Auto mbyllje xhami në cilësi profesionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *