Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllja e xhamit të përparmë

✓ Qëndrueshmëri e gjatë - deri në 20,000 km

✓ Uji rrokulliset (60+ km/h), pra një pamje e qartë edhe pa fshirëse xhami

✓ Veti të forta jo ngjitëse dhe më pak ngjitje ndaj insekteve

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 27,94
17,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 16,99 (5,56% i ruajtur)
larg 10 14,99 (16,68% i ruajtur)
larg 50 12,99 (27,79% i ruajtur)

SKU: 4040-406

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Hyni në një epokë të re sigurie dhe rehatie në drejtimin e automjetit me vulën tonë të xhamit të aprovuar nga TÜV . Formula jonë e avancuar nuk është vetëm tepër e qëndrueshme, por edhe e gjithanshme – nga makinat tek kamionët, tek varkat dhe karvanët. Përjetoni ndryshimin e deri në 20,000 km vozitje të pakujdesshme me vetëm një aplikim. Thjesht riaplikoni çdo gjashtë muaj dhe shijoni vizion të patejkalueshëm për një vit të plotë.

Por kjo nuk është e gjitha. Guarnicioni ynë siguron që uji thjesht të rrokulliset me shpejtësi mbi 60 km/h, në mënyrë që fshirëset e xhamit tuaj të mbrohen dhe të keni një pamje të pastër edhe në mot të keq. A vozitni shpesh natën? Mbyllja jonë redukton shkëlqimin dhe shtrembërimin e dritës, në mënyrë që të mund të udhëtoni në mënyrë të sigurt dhe të sigurt.

Video


Vetitë

Përmbajtja: 2 pëlhura parapastruese, 2 lecka mbyllëse (secila për 2 m²), 1 leckë mikrofibër, 2 doreza të disponueshme

 • Qëndrueshmëri e gjatë – deri në 20,000 km
 • Redukton shkëlqimin dhe shtrembërimin e dritës gjatë natës
 • Uji rrokulliset (60+ km/h), pra një pamje e qartë edhe pa fshirëse xhami
 • Mbron fshirëset
 • Aplikim i thjeshtë
 • Veti të forta jo ngjitëse dhe më pak ngjitje ndaj insekteve
 • Redukton mikro-gërvishtjet
 • Më e lehtë për të pastruar xhamin dhe më e lehtë për të hequr akullin
 • Shtresë mbrojtëse e padukshme – 500 x më e hollë se flokët e njeriut
 • E qëndrueshme ndaj rrezeve UV me rezistencë të lartë ndaj gërryerjes
 • Rezistent ndaj luhatjeve të temperaturës
 • Kimikisht rezistent (ph 2 deri në 13)
 • Rezistent ndaj larjes së makinave dhe pastruesve me presion të lartë
 • Për xhamat e përparme dhe anësore të makinave, furgonave, kamionëve, varkave dhe karvanëve
 • Aplikojeni në xhamin e përparmë dhe përsëriteni pas 6 muajsh = qëndrueshmëri për 1 vit
 • TÜV testuar

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbyllja e xhamit të përparmë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *