Skip to content

Bojë për makinë dhe mbyllje buzësh

Vulë mbrojtëse profesionale shumë efektive për bojën e makinave dhe buzët e aluminit:

✓ me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Cmimi total: 182,48
149,00 (149,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 135,80 (8,86% i ruajtur)
larg 10 124,90 (16,17% i ruajtur)

SKU: 2003-7656-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

*** Versioni i ri i produktit me efekt të përmirësuar ***

Vulë mbrojtëse profesionale shumë efikase për bojë makinash dhe buzë alumini me efekt lotusi (rezistencë ndaj ujit)

Numri i artikullit: 2003-7656

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.

Sipërfaqet e lëmuara prej plastike, sipërfaqet e lyera, çeliku inox dhe metali kanë një efekt hidrofobik dhe oleofob dhe grimcat e papastërtive si yndyrat, substancat vajore, gëlqereja dhe substancat nga ndotja e mjedisit gjejnë më pak ngjitje ose mund të hiqen lehtësisht nga veshja, dmth pa përdorur. Lëndë gërryese (“Lehtë për t’u pastruar”)


vetitë e produktit

 • Efekt i jashtëzakonshëm i lehtë për t’u pastruar për ngjitjen e papastërtive
 • Rezistent kimik ndaj pastruesve të makinave (deri në pH 12)
 • Efekti hidrofobik dhe oleofobik (rezistenca ndaj ujit dhe vajit)
 • Rezistencë shumë e lartë ndaj gërryerjes falë teknologjisë nano SiO²
 • Jashtëqitja e shpendëve, insektet dhe papastërtitë e tjera hiqen më lehtë
 • E qëndrueshme ndaj UV / rezistente ndaj ngricave / rezistente ndaj ujit të kripur / e padukshme (trashësia e shtresës: 100-150 nm)
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit
 • Aplikim i thjeshtë
 • Frymëmarrëse
 • Veti të forta jo ngjitëse
 • ushqim i sigurt (inert)
 • Qëndrueshmëria: deri në 1 vit (në varësi të përdorimit)

Konsumi:
Me 1 litër mund të vuloset deri në 200 m²
Manuali: 5-10 ml/m²
Industriale: 10-15 ml/m²

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit


përdorim

 • bojë makinash
 • buzë alumini
 • Rrima të lyera
 • Shtojcat plastike të lyera (parakolpët, pragjet, spoilerët)
 • Sipërfaqe të lëmuara plastike
 • çelik inox
 • pleksiglas
 • sipërfaqet metalike

Konsumi varet nga struktura e sipërfaqes përafërsisht 100-200m²/litër.

Lehtë për tu aplikuar:

1.Manual: Aplikojeni me lëvizje rrethore me një leckë të pastër letre, liri ose mikrofibër.
2. Industriale: E aplikueshme si në linjat e lustrimit ashtu edhe në linjat e veshjes me spërkatje.

Kjo shtresë SiO2 lidhet plotësisht dhe ngurtësohet pas 24 orësh. Efekti i lehtë për t’u pastruar mund të testohet për herë të parë pas kësaj faze forcimi.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bojë për makinë dhe mbyllje buzësh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *