Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

1 litër koncentrat BACOBAN® për 100 litra dezinfektim afatgjatë të sipërfaqes

Dezinfektimi dhe pastrimi i sipërfaqes pa alkool

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 101,14
89,90 (89,90 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 6 74,83 (16,76% i ruajtur)
larg 12 66,58 (25,94% i ruajtur)
larg 24 56,21 (37,47% i ruajtur)
larg 48 51,02 (43,25% i ruajtur)

SKU: BACWB1D

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Shishe 1 litër koncentrat dezinfektimi sipërfaqësor afatgjatë BACOBAN®

I mjaftueshëm për 100 litra dezinfektues (i holluar 1: 100 me ujë)

Përdorni dezinfektues me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.


Karakteristikat e produktit

  • efekt antimikrobik i qëndrueshëm (efekti i mbetjes)
    deri në 10 ditë
  • VAH të listuara
  • efektive kundër koronavirusit
  • tolerancë shumë e mirë e lëkurës
  • efekt i lartë pastrimi
  • Aplikimi praktik i testuar në testin me 4 fusha

Bacoban ® BB është një koncentrat me bazë uji për dezinfektimin dhe pastrimin e kombinuar të inventarit dhe dyshemeve me një efekt të qëndrueshëm, antimikrobik (efekti i qëndrimit).


Aplikacion

përdorim

Jashtë Bacoban ® BB Përgatitni një zgjidhje të gatshme për përdorim sipas tryezës së përzierjes dhe lagni sipërfaqet sa duhet. Mos e shpëlani ose fërkoni të thatë. Koha e qëndrimit të tretësirës së punës të përgatitur fllad: 8 orë

Tabela e përzierjes
Vëllimi përfundimtar0,5 %1 %2 %3 %
1 litër5 ml10 ml20 ml30 ml
2 litra10 ml20 ml40 ml60 ml
4 litra20 ml40 ml80 ml120 ml
8 litra40 ml80 ml160 ml240 ml
10 litra50 ml100 ml200 ml300 ml

Efekt i qëndrueshëm antimikrobik (Efekti i qëndrueshmërisë) deri në 10 ditë (testuar bazuar në ASTM E 2180).
Testuar dermatologjikisht (* në 1%): tolerancë shumë e mirë e lëkurës.

magazinimit

Bacoban ® BB ruani në +5 deri + 25 ° C. Mbroni nga ngricat dhe rrezet e diellit direkte.


këshilltar

Vlerësim

Produktet tona janë testuar gjerësisht. Ne do të jemi të lumtur t’ju ofrojmë raportet tona mikrobiologjike dhe dermatologjike sipas kërkesës.

Njoftim për sigurinë

Fleta e të dhënave të sigurisë në dispozicion sipas kërkesës.

E rëndësishme ! Efekti mbetës antimikrobik i Bacoban ® BB nuk duhet të çojë në lëshimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme!

Shoqata tregtare kërkon që të vishen doreza gjatë trajtimit të dezinfektuesve. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtime serioze të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini apo pini duhan kur përdorni. NËSE gëlltitet: Shpëlajeni gojën. MOS shkaktoni të vjella. NËSE NË LËKURË (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë/dush. NËSE NË SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Telefononi menjëherë Qendrën e Helmimeve ose mjekun. Nëse kërkohet këshilla mjekësore, keni në dispozicion një enë ose etiketë. Mbajeni larg fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Për sipërfaqe të dyshimta të ndjeshme, ne rekomandojmë testimin e rezistencës në një zonë që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Kontejneri mund të riciklohet vetëm kur të jetë zbrazur plotësisht. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Hidhni në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)

Zgjidhja e gatshme për përdorim sipas tabelës së përzierjes nuk kërkon një simbol rreziku.

përbërja

100 g tretësirë përmbajnë: klorur benzalkoniumi 26 g, pirition natriumi 2.5 g, polikondensate, aroma, ujë të pastruar. Përbërësit sipas Rregullores (KE) Nr. 648/2004: 15% dhe më lart, por më pak se 30% surfaktantë kationikë, dezinfektues, aroma (linalool, limonene, citral, geraniol, citronellol).
Pa formaldehide, pa fenol.

efektiviteti
Testimi sipas udhëzimeve të DVV / RKIhollimiKohë ekspozimi
Virucidale e kufizuar (përfshijnë viruse të mbështjellë. Koronavirus ,
HIV, HBV, HCV, grip, herpes, Ebolavirus ….)
1,00 %5 min
Adenovirus2,00 %240 min
Virusi i papillomës njerëzore (HPV)1,00 %60 min
Norovirus1,00 %30 min
Testimi sipas udhëzimit të DGHM (me mekanikë, ngarkesë të lartë)
baktericid dhe jasticid1,00 %5 min
Standardet EN
EN 1040 (baktericid)0,25 %5 min
EN 1275 (jasticid)0,25 %5 min
EN 1276 (baktericid)0,75 %5 min
 0,50 %15 minuta
EN 13727 (baktericid)1,00 %5 min
EN 13624 (jasticid, fungicid)1,00 %5 min
EN 1650 (jasticid)0,50 %5 min
 0,25 %15 minuta
EN 13697 (baktericid)0,50 %15 minuta
EN 14561 (baktericid)0,50 %15 minuta
 0,50 %60 min
EN 14562 (jasticid)0,50 %60 min
EN 16615 (baktericid, jasticid) (provë me 4 fusha)1,00 %5 min

Përdorni dezinfektues me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1 litër koncentrat BACOBAN® për 100 litra dezinfektim afatgjatë të sipërfaqes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *