Skip to content

Peceta dezinfektuese sipërfaqësore BACOBAN®, 50 copë në një pako të sheshtë

Peceta të lagura të gatshme për përdorim për dezinfektimin e sipërfaqeve

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 27,73
7,79
Turma çmimi për njësi
larg 16 7,79 (0,00% i ruajtur)
larg 80 6,79 (12,84% i ruajtur)
larg 160 5,99 (23,11% i ruajtur)
larg 320 5,69 (26,96% i ruajtur)

SKU: BACTUE

Inventory : Me porosi

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Available on backorder

Turma:

Peceta me lagështirë të gatshme për përdorim për dezinfektimin e sipërfaqeve rezistente ndaj alkoolit


vetitë e produktit

  • efekt antimikrobik i qëndrueshëm (efekti i mbetjes)
    deri në 10 ditë
  • efektive kundër koronavirusit
  • tolerancë shumë e mirë e lëkurës
  • efekt i lartë pastrimi
  • Aplikimi praktik i testuar në testin me 4 fusha

përbërja

100 g tretësirë përmbajnë: klorur benzalkoniumi 0.26 g, pirition natriumi 0.025 g, polikondensate, aroma, ujë të pastruar.
Përbërësit sipas Rregullores (KE) Nr. 648/2004: më pak se 5% surfaktantë kationikë, dezinfektues, aroma.
Pa formaldehide, pa fenol.


Aplikacion

Bacoban ® DL është një zgjidhje e gatshme për përdorim, me bazë uji për dezinfektimin dhe pastrimin e sipërfaqes me një efekt të qëndrueshëm, antimikrobik (efekti i qëndrimit).

përdorim

Bacoban ® DL Hiqni leckën e gatshme për përdorim dhe shpërndani lëngun në mënyrë të barabartë në sipërfaqe. Pastaj lëreni të thahet. Mos e shpëlani ose fërkoni të thatë.

efektiviteti
Testimi sipas udhëzimeve të DVV / RKIKohë ekspozimi
Virucidale e kufizuar (përfshijnë viruse të mbështjellë. Koronavirus ,
HIV, HBV, HCV, grip, herpes, Ebolavirus ….)
5 min
Rotavirus5 min
Norovirus30 min
Papillomavirus (HPV)60 min
Testimi sipas udhëzimit të DGHM (me mekanikë, ngarkesë të lartë)
baktericid dhe jasticid5 min
Standardet EN
EN 1040 (baktericid)5 min
EN 1275 (jasticid)5 min
EN 1276 (baktericid)5 min
EN 13727 (baktericid)5 min
EN 13624 (jasticid, fungicid)5 min
EN 1650 (jasticid)5 min
EN 13697 (baktericid)5 min
EN 14561 (baktericid)60 min
EN 14562 (jasticid)60 min
EN 16615 (baktericid, jasticid) (provë me 4 fusha)5 min

këshilltar

magazinimit

Bacoban ® DL ruani në +5 deri + 25 ° C. Mbroni nga ngricat dhe rrezet e diellit direkte.

Vlerësim

Produktet tona janë testuar gjerësisht. Ne do të jemi të lumtur t’ju ofrojmë raportet tona mikrobiologjike dhe dermatologjike sipas kërkesës.

Njoftim sigurie

Fleta e të dhënave të sigurisë në dispozicion sipas kërkesës.

Efekt i qëndrueshëm antimikrobik (Efekti i qëndrueshmërisë) deri në 10 ditë (testuar bazuar në ASTM E 2180).
Testuar dermatologjikisht (patch test me 30 persona testues): tolerancë shumë e mirë e lëkurës.

E rëndësishme ! Efekti mbetës antimikrobik i Bacoban ® DL nuk duhet të çojë në lëshimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme!

Përdorni dezinfektues me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.

Regjistri Biocide. Nr.: N-34071 (D), 262/17 / L (Lu), PT2


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peceta dezinfektuese sipërfaqësore BACOBAN®, 50 copë në një pako të sheshtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *