Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » Video produktesh

Videot e produkteve nga fusha e vulosjes, pastrimit dhe dezinfektimit

Zhytuni në aplikimet emocionuese dhe të larmishme të produkteve tona dhe lëreni veten të frymëzoheni.

Versiegelung24 – Zbuloni magjepsjen e vulosjes së qelqit të lëngshëm

Xhami i lëngshëm siguron ruajtjen e vlerës. Mbron në mënyrë të besueshme sipërfaqet nga ndikimet mjedisore, i bën ato më rezistente dhe më të lehta për t’u pastruar. Versiegelung24 ofron mbyllës të lehtë për t’u përdorur për përdoruesit përfundimtarë dhe vulosje profesionale industriale të dizajnuara për tregun komercial.

Vulosja e gurit me xham të lëngshëm

Vulosni pllakat prej guri natyror

Numri i artikullit: 3003-7620-1000
Më shumë rreth V24 vulosja e gurit natyror Me përvojë

Vulë betoni transparente

Numri i artikullit: 3001-7620-1000
Më shumë rreth V24 mbyllja e betonit Me përvojë

Mbroni figurat dhe skulpturat prej guri

Numri i artikullit: 3008-704-1000
Më shumë rreth V24 Premium Betoni & Guri nënshkrim me ngjyrë të thelluar – nuk merr frymë Me përvojë

Vulosni pllakat e granitit

Numri i artikullit: 3005-7620-1000
Më shumë rreth V24 vulosje graniti në cilësi premium Me përvojë

Vulosni shkallët e bazaltit

Numri i artikullit: 3003-7620-1000
Më shumë rreth V24 vulosja e gurit natyror Me përvojë

Veshje mbrojtëse kundër grafitit

Numri i artikullit: 9201-7626-5000
Zbuloni më shumë rreth vulosjes së fasadës kundër grafitit V24 . Gjeni produktin këtu!

Vulosje guri shtrimi që merr frymë

Numri i artikullit: 3006-7620-1000
Më shumë rreth V24 nënshkrimin e gurëve të shtrimit Me përvojë

Vulosja e pllakave të tarracës

Numri i artikullit: 3006-7620-1000
Më shumë rreth V24 nënshkrimi i gurëve të shtrimit – cilësi premium Me përvojë

Vulosja e gurit

Numri i artikullit: 3000-7620-1000
Më shumë rreth V24 vulosje guri me efekt afatgjatë dhe të thellë Me përvojë

Shembuj aplikimi për mbylljen e qelqit të lëngshëm

Përjetoni një sërë aplikimesh të tjera të ngjitësve tanë të lëngshëm të xhamit në videon tonë 6-minutëshe.

Mbyllni kabinën e dushit prej xhami

Zbuloni se si të mbroni kabinën e dushit prej xhami nga gurët, njollat ​​e ujit dhe papastërtitë e tjera dhe ta bëni pastrimin më të lehtë!

video më të pastra

Pastrues BIOSATIVA®

Numri i artikullit: 9000-Biosativa-1000
Zbuloni më shumë për pastruesin biologjik !

Më shumë video do të shfaqen këtu në të ardhmen. Ju lutemi na vizitoni përsëri së shpejti.