Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

5 litra BACOBAN® koncentrat për 500 litra dezinfektim afatgjatë të sipërfaqes

Përqendrohuni për 500 litra dezinfektues me bazë uji.

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 499,25
399,00 (79,80 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 379,00 (5,01% i ruajtur)
larg 10 349,00 (12,53% i ruajtur)
larg 20 329,00 (17,54% i ruajtur)

SKU: BACWB5

Përmbajtja: 5 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Kuti 5 litrash BACOBAN® koncentrat afatgjatë i dezinfektimit të sipërfaqes

E mjaftueshme për 500 litra dezinfektues (i holluar 1: 100 me ujë)

Përdorni dezinfektues me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.


vetitë e produktit

Përbërja:
100 g tretësirë përmbajnë: klorur benzalkoniumi 26 g, pirition natriumi 2.5 g, polikondensate, aroma, ujë të pastruar, pa formaldehid, pa fenol.
Përbërësit sipas Rregullores (KE) Nr. 648/2004: 15% dhe më lart, por më pak se 30% surfaktantë kationikë, dezinfektues, aroma (linalool, limon, citral, geraniol, citronellol)

blank

përdorim

Jashtë Bacoban ® BB Përgatitni një zgjidhje të gatshme për përdorim sipas tryezës së përzierjes dhe lagni sipërfaqet sa duhet. Mos e shpëlani ose fërkoni të thatë. Koha e qëndrimit të tretësirës së punës të përgatitur fllad: 8 orë

Tabela e përzierjes
Vëllimi përfundimtar0,5 %1 %2 %3 %
1 litër5 ml10 ml20 ml30 ml
2 litra10 ml20 ml40 ml60 ml
4 litra20 ml40 ml80 ml120 ml
8 litra40 ml80 ml160 ml240 ml
10 litra50 ml100 ml200 ml300 ml
tavolina e përzierjes

Efekt i qëndrueshëm antimikrobik (Efekti i qëndrueshmërisë) deri në 10 ditë (testuar bazuar në ASTM E 2180).
Testuar dermatologjikisht (* në 1%): tolerancë shumë e mirë e lëkurës.

Efektiviteti dhe dozimi:

Testoni sipas udhëzimit të DGHM (ngarkesë e lartë organike):
1.5%, 15 min.; 2.0%, 5 min.
Testimi sipas udhëzimeve të EN:
DIN EN 1040: 0.25%, 5 min.
DIN EN 1275: 0.25%, 5 min.
DIN EN 1276: 0.75%, 5 min./0.50%, 15 min.

DIN EN 1650: 0.50%, 5 min./0.25%, 15 min.
DIN EN 13697: 0.50%, 15 min.
EN 13727: 1%, 5 min.
EN 13624: 1%, 5 min.
DIN EN 14561: 3% 5 min, 0.5% 60 min
DIN EN 14562: 0.5% 60 min
Testimi sipas udhëzimeve të DVV: *efektshmëri e kufizuar virucidale; 1.0%; 5 min (HIV, HBV, HCV, herpes, grip, gjithashtu gripi i shpendëve, BVDV, vaccinia), rotavirus: 0.1%, 5 min., adenovirus: 2.0%, 240 min.

Efekt antimikrobik i qëndrueshëm deri në 10 ditë (testuar bazuar në ASTM E 2180)

E rëndësishme!
Efektet antimikrobike afatgjata të Bacoban ® BB nuk duhet të çojë në lëshimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të kontaminimit të dukshëm dhe / ose të dyshimtë!

blank

këshilltar

Këshilla për sigurinë:
Shoqata tregtare përshkruan veshjen e dorezave kur merren me dezinfektues. E dëmshme nëse gëlltitet. Shkakton acarim serioz të lëkurës dhe dëmtim serioz të syve. Shumë toksike për organizmat ujorë. Toksike për jetën ujore me efekte afatgjata. Mos hani, pini ose pini duhan kur përdorni. NFSE GWLLHET: shpëlajeni gojën. MOS nxisni të vjella. NFSE N S LEKUR (ose flokë): Hiqni menjëherë të gjitha veshjet e kontaminuara. Lani lëkurën me ujë / dush. NFSE N IN SYR: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Thirrni menjëherë një QENDERR Helmimi ose mjek. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, përgatitni paketimin ose etiketën. Mbajeni larg mundësive të fëmijëve.
Përdoreni vetëm me ujë dhe sipas tabelës së përzierjes. Mos e përdorni me pastrues ose dezinfektues të tjerë.

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Në rastin e sipërfaqeve të dyshimta të ndjeshme, ne rekomandojmë një provë rezistence në një zonë që nuk bie në sy. Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Ruani në një vend të ftohtë dhe të thatë.

Enë mund të riciklohet vetëm kur është plotësisht bosh. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Sigurohuni që ta hidhni atë në mënyrë të përshtatshme në përputhje me rregulloret lokale dhe zyrtare.

Regjistri Biocid Nr: N-28795 (D). 263/17 / L (Lu)

Zgjidhja e gatshme për përdorim sipas tabelës së përzierjes nuk kërkon një simbol rreziku.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “5 litra BACOBAN® koncentrat për 500 litra dezinfektim afatgjatë të sipërfaqes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *