Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektues i dorës Dexan 5 litra

Dezinfektim i gatshëm për përdorim i duarve me bazë alkooli:

✓ Me përbërës kujdesi (aloe vera)

✓ Virucidal i kufizuar (viruset me mbështjellës duke përfshirë koronavirusin, HIV, HBV, HCV, gripin, herpesin, virusin Ebola etj.)

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 110,49
99,00 (19,80 / l)

SKU: dexan-5000

Përmbajtja: 5 l

Inventory : Me porosi

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Available on backorder

Turma:

Dezinfektim i gatshëm për përdorim me bazë alkooli me përbërës të kujdesit (aloe vera)

Viruse të kufizuara (viruse të mbështjellë Përfshirë Koronavirus, HIV, HBV, HCV, gripi, herpesi, virusi Ebola etj.)


vetitë e produktit

Efektiviteti:
Testuar sipas standardeve evropiane të spitaleve: EN 1040, EN 1275, EN 1276, EN 1500: 1 min; prEN 12054: 30s. Virucidale e kufizuar (viruse të mbështjellë përfshirë koronavirusin, HIV, HBV, HCV, gripin, herpesin, virusin Ebola etj.) Sipas udhëzuesit DVV / RKI: 15s.

Përdorimi:
Për dezinfektimin higjienik të duarve.

100 g përmbajnë:
50.0g etanol, 10.0g izopropanol, 0.10g klorur benzalkoniumi, ujë të pastruar, ekstrakt aloe vera.


përdorim

Vendosni mjaft Dexan në dorën e thatë të copëtuar në mënyrë që të gjitha zonat e duarve të mbulohen plotësisht me preparatin. Fërkojini duart tërësisht, mbajini duart me lagështi gjatë kohës së fërkimit.


këshilltar

Këshilla për sigurinë:
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm. Shkakton acarim serioz të syve. Mbani larg nxehtësisë, sipërfaqeve të nxehta, shkëndijave, flakëve të hapura dhe llojeve të tjera të burimeve të ndezjes. Mos pini duhan. Mbajeni enën të mbyllur fort. NFSE N IN SYR: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit ekzistues nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Mbajeni larg mundësive të fëmijëve. Regjistri Biocide: 75940. Përdorni dezinfektantët me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfektues i dorës Dexan 5 litra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *