Skip to content

Dezinfektim i këpucëve Pedexan me efekt afatgjatë Shishe me spërkatje me pompë 125 ml

9,99 (79,92 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 12 9,37 (6,21% i ruajtur)
larg 24 8,94 (10,51% i ruajtur)
larg 120 8,29 (17,02% i ruajtur)
larg 960 7,29 (27,03% i ruajtur)

SKU: PED-125A

Përmbajtja: 0,125 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Dezinfektimi i këpucëve Pedexan – Freskia Alaskan për këpucët

Shishe spërkatës me pompë 125 ml për përdorim të lehtë në shtëpi ose në lëvizje

Nëse këpucët e punës ose këpucët e rastësishme përdoren shumë për një periudhë të gjatë kohore, shpesh krijohet një mjedis ideal për shumimin e baktereve dhe kërpudhave dhe krijohen aroma të pakëndshme.

Edhe me çorape të freskëta dhe me ajrosje të këpucëve, era e pakëndshme mbetet dhe madje mund të shkaktojë infeksione të këqija në këmbë.

Këtu mund të ndihmojë dezinfektimi i këpucëve Pedexan . Bakteret dhe kërpudhat hiqen në mënyrë efektive dhe formimi i të rejave parandalohet nga efekti afatgjatë.

Me aromën e tij të Alaskës, Pedexan siguron freski të këndshme dhe madje është biokompatibël.


Aplikacion

Aplikimi është shumë i thjeshtë:

– Spërkatni pjesën e brendshme të këpucëve jashtë.
– Ne rekomandojmë 5 deri në 10 goditje kur përdorni për herë të parë.
– Dezinfektimi i këpucëve Pedexan duhet të përdoret 1-2 herë në javë ose sipas nevojës.
– Rimbushet opsionalisht me shishen 1 litërshe për dezinfektimin e këpucëve Pedexan


këshilltar

Këshilla për sigurinë:

Sigurohuni që të vini re! Siguroni ventilim adekuat gjatë trajtimit. Lëng dhe avull shumë i ndezshëm. Shkakton acarim serioz të syve. Mbani larg nxehtësisë, sipërfaqeve të nxehta, shkëndijave, flakëve të hapura dhe burimeve të tjera të ndezjes. Mos pini duhan. Ruani në një vend të freskët, të ajrosur mirë. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, përgatitni paketimin ose etiketën. Mbajeni larg mundësive të fëmijëve.

Mund të përdoret për të gjitha sipërfaqet e brendshme të këpucëve. Nëse keni dyshime, provoni Pedexan në një vend të padukshëm.

Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Enë mund të riciklohet vetëm kur është plotësisht bosh. Mos e përdorni pas datës së skadimit.

Regjistri Biocide Nr.: N-25889

E rëndësishme: Përdorni produktet biocidale me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfektim i këpucëve Pedexan me efekt afatgjatë Shishe me spërkatje me pompë 125 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…