Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Llak shkume rul shume i imte ne te dyja anet drejt e bardhe 11cm

✓ Drejt nga të dyja anët, shumë i imët me densitet shkume 60 kg.

✓ Për lyerje me bojëra me bazë uji dhe me bazë pak tretës.

✓ Kllapa Ø 6mm

✓ Total Ø 35mm

✓ Gjatësia: 11 cm

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 43,86
1,39
Turma çmimi për njësi
larg 5 1,19 (14,39% i ruajtur)
larg 10 0,99 (28,78% i ruajtur)

SKU: V24-SBLW11

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

përshkrim

Rul me shkumë nga të dy anët DREJT për punë të thjeshtë lyerjeje me bojëra me bazë uji dhe pak tretës.


vetitë e produktit

✓ Drejt nga të dyja anët, shumë i imët me densitet shkume 60 kg.

✓ Për lyerje me bojëra me bazë uji dhe me bazë pak tretës.

✓ Bërthama Ø 15 mm

✓ Kllapa Ø 6mm

✓ Total Ø 35mm

✓ Gjatësia: 11 cm


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llak shkume rul shume i imte ne te dyja anet drejt e bardhe 11cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…