Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Kllapë me rul bojësh Colorus CLASSIC 2K Dorezë komode 6mm për rula bojë 10-16cm 29cm gjatësi

Mbështetës profesional komoditeti për rulat e radiatorit dhe rulat e sipërfaqeve të vogla me kushineta rul 6 mm:

✓ Cilësi e lartë.

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 4,78
2,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 2,79 (6,69% i ruajtur)
larg 10 2,49 (16,72% i ruajtur)

SKU: V24-1029-2K

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

Mbështetës profesional komoditeti për rulat e radiatorit dhe rrotullat e vogla sipërfaqësore me kushineta rul 6 mm. Cilësi e lartë.

vetitë e produktit

  • Dorezë me rul me 2 komponentë me një dorezë të butë ergonomike dhe jo rrëshqitëse.
  • Kllapat me rul të bojës janë bërë prej çeliku të galvanizuar dhe për këtë arsye ofrojnë një jetëgjatësi shumë të gjatë shërbimi.
  • I përshtatshëm për të gjitha shtyllat teleskopike të disponueshme në treg dhe shtyllat teleskopike me një sistem klikimi.
  • Kllapë me rul bojë për rrotullat e bojës me diametër të mbajtësit të rulit 6 mm.
  • Gjatësia 29 cm

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kllapë me rul bojësh Colorus CLASSIC 2K Dorezë komode 6mm për rula bojë 10-16cm 29cm gjatësi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…