Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Syze sigurie, lente të qarta BASIC

Syzet e sigurisë BAZË:

✓ Me rehati të mirë të veshjes

✓ Mbrojtje anësore e integruar sipas DIN EN 166

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank + blank
Cmimi total: 49,96
7,49
Turma çmimi për njësi
larg 5 6,99 (6,68% i ruajtur)
larg 10 6,49 (13,35% i ruajtur)

SKU: V24-41931

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

Syze sigurie BASIC me komoditet të mirë gjatë përdorimit dhe mbrojtje anësore të integruar sipas DIN EN 166

vetitë e produktit

  • Syzet BASIC janë të pajisura me mbrojtje anësore të integruar
  • Ngjyra e tempullit është blu. Ato janë të rregullueshme në gjatësi dhe lartësi
  • Lente polikarbonate e veshur kundër gërvishtjeve
  • Pesha totale e syzeve të sigurisë është afërsisht 30 gram
  • Standardi: EN 166

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze sigurie, lente të qarta BASIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *