Skip to content

Vulosja e drurit në cilësi profesionale

**E RE** Mbyllje shumë efektive për sipërfaqet absorbuese të drurit:

✓ Me efekt thellësie

✓ Me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Për brenda dhe jashtë

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 112,47
79,99 (79.990,00 / l)

SKU: 4000-695

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Vulosës profesional druri shumë efektiv me thellësi dhe efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji), për brenda dhe jashtë, I RI

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.


vetitë e produktit

 • efekt i fortë hidrofobik dhe oleofobik (neveri ndaj ujit dhe vajit)
 • Efekti i thellësisë – depërton deri në 10 mm në dru (në varësi të strukturës)
 • Mbron nga myku, algat dhe moti
 • Kursime në kosto, kohë dhe energji përmes cikleve të zgjatura të pastrimit
 • Reduktimi i shkallës së depërtimit të lagështisë kur ekspozohet ndaj ujit
 • Efekt i lehtë për tu pastruar
 • sipërfaqet e mbyllura mbeten të frymëmarrjes
 • Reduktimi i njollës së motit
 • I qëndrueshëm ndaj rrezeve ultraviolet, rezistent ndaj ngricave dhe pothuajse i padukshëm
 • Aplikim i thjeshtë (mund të spërkatet në një zonë të madhe)
 • Jetëgjatësia: deri në 3-10 vjet

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë


Aplikacion

 • Të gjitha pyjet e forta dhe të buta
 • Veshje druri brenda dhe jashtë
 • Hambare
 • Tavanet prej druri / dysheme druri
 • Lëndë drusore ndërtimi
 • Kornizat e dritareve dhe dyerve të bëra prej druri
 • Trarëve, purlins dhe dërrasat e dyshemesë
 • Pyje antike
 • Mbulesa druri në zonën sanitare

Konsumi varet nga absorbueshmëria e sipërfaqes afërsisht 10-40m² / litër.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosja e drurit në cilësi profesionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *