Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Mbyllja e qelqit të lëngshëm të telefonave inteligjentë

Mbyllje xhami e lëngshme e smartfonit

Pothuajse të gjithë kanë një smartphone këto ditë. Fatkeqësisht, këto makina të vogla çudibërëse janë shumë delikate. Me përdorimin e përditshëm, shfaqen gjurmë përdorimi si gërvishtjet ose gjurmët e gishtërinjve që mbeten me kokëfortësi në ekran. Videoja e mëposhtme trajton këtë problem dhe tregon se si mund t’i parandaloni këto shenja përdorimi.manual

  • Që në fillim të videos, mund të shihni se gjithçka që ju nevojitet për të vulosur telefonin tuaj celular është bashkuar në një grup praktik. Kjo perfshin:
  • Doreza për të shmangur gjurmët e gishtërinjve
  • Një leckë pastrimi e lagur me etanol
  • Leckë lustruese
  • Një leckë xhami e lëngshme për vulosje

Gjatë përdorimit, smartphone mbahet vetëm nga dora në të cilën ndodhet doreza për të shmangur gjurmët e reja të gishtërinjve – këto janë më të trasha se veshja e qelqit të lëngët dhe do të parandalonin vulosjen e saktë.

blank

Pas pastrimit paraprak, ekrani fshihet i thatë dhe në këtë mënyrë hiqen mbetjet e printimeve ose yndyrave. Këtu duhet të përdoret vetëm njëra anë e leckës me mikrofibërana tjetër do të nevojitet më vonë për të lustruar vulën. Në hapin tjetër, lecka e njomur në xhami të lëngshëm shpaketohet dhe – si me pastrimin paraprak – i gjithë telefoni inteligjent fërkohet me të. Mund të vuloset kudo me xham të lëngshëm. Pjesët e pasme të telefonave celularë janë bërë shpesh prej qelqi sot.

Pas të paktën Sipërfaqja e smartphone është e lëmuar për 30 minuta – vulosja është bërë. Në video mund të shihni këshillën se është e dobishme të lini xhamin e lëngshëm të ngurtësohet brenda natës – ndiqni këtë rekomandim, sepse më rezistente është shtresa mbrojtëse më pas.