Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Mbrojtje nga grafiti për fasadë

Mbrojtje grafiti me xham të lëngshëm

Kjo video duhet të jetë veçanërisht interesante për qytetet dhe bashkitë ose për pronarët e dëmtuar të pronës të cilët tashmë kanë pasur përvojë me ndotjen nga spërkatësit e grafiteve. Ngjyrat e “artistëve” janë këmbëngulës dhe depërtojnë në beton ose gur kur spërkaten. Si rezultat, është një çështje shumë e kushtueshme dhe kërkon shumë kohë që të hiqen grafitet, të cilat zakonisht duhet të bëhen në mënyrë profesionale.

Video tregon krahasimin me dy tulla betoni:

Një gur është plotësisht i mbyllur me xham të lëngshëm , tjetri jo. Tani, si një homolog i llakut të ngjyrave, një kryq është pikturuar në gurin përkatës me një stilolaps shënues. Edhe këtu, ju mund të shihni menjëherë – në rastin e gurit të patrajtuar, ngjyra e zezë është tërhequr menjëherë, kryqi është qartë i dukshëm. Kur guri mbyllet, ngjyra nuk mund të depërtojë në xhamin e lëngshëm , që do të thotë se nuk ka ngjitje. Prandaj, kryqi është vetëm pak i dukshëm dhe mund të hiqet vetëm me ujë pa lënë asnjë mbetje. Ju përpiqeni kot ta bëni këtë me tullën e patrajtuar në video.

E njëjta gjë është edhe me ngjyrat e tjera – për shkak se ato nuk mund të depërtojnë në sipërfaqen e materialeve të veshura me xham të lëngshëm, është e lehtë për t’i hequr ato dhe për të mbrojtur kështu muret, fasadat e shtëpive ose të ngjashme deri në 20 vjet.

Në video mund të shihni se sa lehtë mund të vuloset betoni: një aplikim i barabartë me një furçë është i mjaftueshëm.

blank