Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtësi i Përhershëm 7650
PRO EASY ON -
Komplet veprimi

nga 99 € përfshirë. TVSH në vend të 146,99 €

Çmimi promocional është i vlefshëm:
Days
Hours
Minutes
Seconds
blank
Mbrojtësi i Përhershëm 7650
PRO EASY ON -
Komplet veprimi

nga 99 € përfshirë. TVSH në vend të 146,99 €

Çmimi promocional është i vlefshëm:
Days
Hours
Minutes
Seconds
blank

vulosje qeramike
Seti i Veprimit

Çfarë përfshihet?

  • 1x shishe Permanent Protector 7650 PRO EASY ON – ngjitës qeramike 9H (50ml ose 100ml)
  • 5x leckë mikrofibër 10 x 10cm, për aplikim
  • 1x sfungjer aplikimi
  • 1x leckë mikrofibër 30x30cm, për lustrim
blank
Previous slide
Next slide

Shkëlqim i thellë spektakolar

Mbroni dhe rafinoni makinën tuaj!

Previous slide
Next slide

Shkëlqim i thellë spektakolar

Shkëlqim afatgjatë

Me Mbrojtësin e Përhershëm 7650 PRO EASY ON
të arrijë një shkëlqim spektakolar të thellë.

Mbrojtje ekstreme

Vulosje e teknologjisë së lartë

  • Rezistencë e lartë ndaj ndikimit
  • Qëndrueshmëri ekstreme
  • Rezistent ndaj korrozionit
  • Rezistencë ndaj temperaturës së lartë

Lehtë për t'u pastruar

Pastrim i lehtë dhe i shpejtë

Falë efektit të lehtë për t’u pastruar të vulës sonë qeramike, pastrimi me ujë të pastër është i mjaftueshëm. Papastërtia nuk ngjitet aq shpejt dhe për këtë arsye mund të hiqet më lehtë. Për shembull, mbetjet e insekteve dhe jashtëqitjet e shpendëve mund të hiqen pa lënë asnjë mbetje.

Lehtë për t'u pastruar

Pastrim i lehtë dhe i shpejtë

Falë efektit të lehtë për t’u pastruar të vulës sonë qeramike, pastrimi me ujë të pastër është i mjaftueshëm. Papastërtia nuk ngjitet aq shpejt dhe për këtë arsye mund të hiqet më lehtë. Për shembull, pluhuri i frenave dhe mbetjet e insekteve mund të hiqen pa lënë asnjë mbetje.

I gjithanshëm

Mbrojtje maksimale për makinën tuaj!

Përveç aplikimit në bojën e makinës, vula mund të përdoret edhe në buzë. Kjo mbron buzët nga pluhuri i frenave dhe papastërtitë e tjera. Nuk ka nevojë për rilyerje.

Shënim: Mos e përdorni në buzë mat!

Mbrojtësi i Përhershëm 7650 PRO EASY ON

manual

Lehtë Ndezja: Kohët më të gjata të vendosjes e bëjnë aplikimin shumë më të lehtë, në mënyrë që edhe joprofesionistët të mund të aplikojnë ngjitësin. Kjo ju jep një produkt profesional që tani është më i lehtë dhe më i mirë për t’u përdorur.

Një përshkrim i detajuar i aplikimit të hapave individualë të aplikimit, si dhe fletën e të dhënave të produktit, mund të gjenden këtu .

Fleta e të dhënave të sigurisë është në dispozicion sipas kërkesës .

Hapi 1

Maskimi i zonave të ndjeshme

Hapi 2

Lustrim i zonave të konsumuara dhe të gërvishtura

Hapi 3

Pastroni dhe fshijeni përsëri

Hapi # 4

Aplikimi i sealantit

Hapi #5

lustrimi i veshjes

Previous slide
Next slide

E PËRHERSHME
PER
LEHTË
AKTIV

Vetitë

Vetitë me një shikim.

LEHTË PËR PASTRIMIN

Sipërfaqet qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë shumë më të lehta për t'u pastruar, duke zgjatur kështu intervalet e pastrimit dhe duke reduktuar kostot e pastrimit dhe mirëmbajtjes

REZISTENCA NË TEMPERATURË

Mbyllja qeramike është jashtëzakonisht rezistente ndaj nxehtësisë dhe të ftohtit. Temperaturat ndërmjet -90°C dhe 700°C mund të përballohen.

MË SPEKTAKULARE
SHKELKRIMI I THELLË

Shkëlqim jashtëzakonisht i thellë me efekt rruazash. Nuk nevojitet më lustrim!

SHUMË TË QËNDRUESHME

Shumë efektiv deri në 72 muaj (6 vjet!)

KIMI-
REZISTENCA

Veshja është 100% rezistente ndaj kimikateve dhe tretësve. Kështu krijojmë bazën për mbrojtje maksimale!

I GJITHASHTIRËS

Aplikimi bëhet me dorë me leckat mikrofibër të përfshira në komplet dhe sfungjerin e aplikimit. Aplikimi me makinë lustruese ose pistoletë spërkatës është gjithashtu i mundur. (Nuk përfshihet në komplet)

REZISTENCË E LARTË NDIHJEVE

Veshje jashtëzakonisht rezistente ndaj gërryerjes me veti shumë të larta jo ngjitëse dhe rezistencë të lartë ndaj goditjes.

KORROZIONI
REZISTENCA

Mbyllja mbron bojën dhe metalin nga kontakti me ujin dhe ajrin dhe për këtë arsye është gjithashtu një mbrojtje kundër korrozionit.

SHUMË EKONOMIK

Përdorimi i materialit për një makinë vetëm rreth 30-50 ml ose 150 ml për një shtëpi të lëvizshme

Porosit TANI!

Kërkoni një grup veprimi këtu!

Seti i veprimit përfshin:
Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – ngjitës qeramike 9H (50 ml ose 100 ml)
5x leckë aplikimi (10x10cm)
1 x leckë mikrofibër (30×30 cm)
1x sfungjer aplikimi

Shënim : Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – 50 ml ngjitësi qeramike 9H është i mjaftueshëm për një makinë me madhësinë e VW Golf. Mbyllja qeramike 100 ml është e mjaftueshme për një SUV (p.sh. Audi Q7)

Turma:

Porosit TANI!

Kërkoni një grup veprimi këtu!

Seti i veprimit përfshin:
Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – ngjitës qeramike 9H (50 ml ose 100 ml)
5x leckë aplikimi (10x10cm)
1 x leckë mikrofibër (30×30 cm)
1x sfungjer aplikimi

Shënim : Mbrojtësi i përhershëm 7650 PRO EASY ON – 50 ml ngjitësi qeramike 9H është i mjaftueshëm për një makinë me madhësinë e VW Golf. Mbyllja qeramike 100 ml është e mjaftueshme për një SUV (p.sh. Audi Q7)

Turma:

dëshmitë e klientëve

Kështu thonë klientët

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pyetje apo interes?

Ekipi ynë mbështetës do t'ju këshillojë me kënaqësi!

Pyetje apo interes?

Ekipi ynë mbështetës do t'ju këshillojë me kënaqësi!

blank