Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Autohome / Caravan / Camper lustrim dhe vulosje speciale në cilësi profesionale

Vula profesionale shumë efektive për:

✓ Karvanët

✓ Me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Jetëgjatësia deri në 3 muaj

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 132,48
99,00 (99,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 85,80 (13,33% i ruajtur)
larg 10 77,90 (21,31% i ruajtur)

SKU: 2001-7660-1000

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Vulosës profesional shumë efektiv për karvanët, me efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji), jetëgjatësi deri në 3 muaj

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani.


vetitë e produktit

 • Lustër me cilësi të lartë pa përbërës gërryes, shtresat e bojës nuk sulmohen
 • Emulsion, shumë i lehtë për t’u përdorur
 • Shkëlqim dhe efekt freskues ngjyrash
 • Pastron, lustron dhe vulos në një hap (heq katranin, rrëshirën dhe mbetjet e insekteve)
 • Veshje jo ngjitëse kundër ujit dhe papastërtisë, me shkëlqim
 • Parandalon ngjitjen e mbeturinave të katranit dhe insekteve në sipërfaqe
 • Zvogëlon gërvishtjet
 • Për ambiente të brendshme dhe të jashtme
 • Transparente / e padukshme, pamja e sipërfaqes mbetet e pandryshuar
 • Rezistent ndaj ngricave, pastrimit (përfshirë larjen e makinave), UV (parandalon zbehjen e bojës), liza / alkali, uji i detit, ajri i kripur, plehrat e insekteve dhe ndotje të tjera të rënda
 • Redukton ndjeshëm rezistencën e ajrit dhe kështu ofron efikasitet më të madh për automjetet
 • Efekti “i lehtë për t’u pastruar”, sipërfaqet e veshura qëndrojnë të pastra më gjatë dhe janë më të lehta për t’u pastruar.

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit


përdorim

 • Ideale për trajtimin e karvanëve, rimorkiove, makinave, karvanëve / shtëpive të lëvizshme (veçanërisht efektive në bojërat që nuk janë më të vjetra se 10 vjet)
 • Trajtime të papastërtisë dhe ujit në rrota aliazh (më të lehta për tu pastruar)
 • Trajtimet në metal (mbrojtje nga ndryshku dhe oksidimi)
 • Automjete hekurudhore, makina ndërtimi, automjete bujqësore

Sasia e kërkuar varet nga sipërfaqja që do të lyhet (shkalla e konsumimit dhe ndotjes) dhe rroba që përdoret. Shkalla e përhapjes është përafërsisht 20-40 ml / m².

Lehtë për tu aplikuar:
1. Fshini dhe lyeni vulën
2. Lëreni të ngurtësohet për 12 orë – e gatshme

Afati i ruajtjes: Deri në 3 muaj


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Autohome / Caravan / Camper lustrim dhe vulosje speciale në cilësi profesionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *