Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Dezinfektues për transportin publik

Dezinfektues Bacoban® Purify për aeroplanë, trena dhe autobusë

Sipërfaqet në transportin publik lokal dhe në distanca të gjata duhet të mbahen të pastra veçanërisht me këmbëngulje. Për shkak të përdorimit të tyre të vazhdueshëm nga njerëz të panumërt, është pothuajse e pamundur të vazhdosh me pastrimin e përditshëm dhe dezinfektimin e plotë për një mjedis pa mikrobe gjatë rrugës për në punë, në shkollë ose gjatë transportit të kohës së lirë. Veçanërisht hekurudhat dhe autobusët vuajnë nga ky problem. Në transportin publik, shumë njerëz nga rajonet më të ndryshme takohen në një hapësirë të mbyllur, një festival për bakteret dhe viruset e të gjitha llojeve. Është e pamundur të garantohet dezinfektim i vazhdueshëm, jo vetëm për arsye kohe, por edhe për shkak të mungesës së stafi dhe shumë arsye të tjera.

aeroplan

blank
blank

Dezinfektues për avionë

Në varësi të madhësisë së avionit transportues, deri në 850 persona mblidhen në aeroplanë, disa herë në ditë në të gjithë botën. Çdo ditë, mbi 200,000 avionë në mbarë botën sjellin pasagjerët dhe ngarkesën e tyre nga një aeroport në tjetrin. Bakteret, viruset dhe të gjithë patogjenët fluturojnë me to dhe mungesa e rrjedhës së ajrit u jep baktereve shanse të shkëlqyera për të mbijetuar. Pra, nuk ka nevojë të pyesni për të ditur se këtu është i pashmangshëm dezinfektimi i plotë dhe i vazhdueshëm i të gjithë avionit. Sidomos në kohët e pandemisë së koronës, është e rëndësishme që objektet ku njerëzit mblidhen në hapësira të ngushta të jenë në përputhje me standardet e specifikuara.

Dezinfektues për hekurudhat

Në Gjermani ka rreth 40,000 udhëtime me tren çdo ditë, plus udhëtime të panumërta nëntokësore dhe S-Bahn, të cilat, megjithë trafikun e tyre të shpeshtë, shpesh ofrojnë pak hapësirë për punëtorët e shumtë, fëmijët e shkollave, udhëtarët dhe turistët e kohës së lirë. Nga minutë në minutë, njerëz të panumërt ulen, prekin dhe kapin të njëjtën sipërfaqe, duke kapur dhe lëshuar qindra baktere dhe viruse, qoftë duke prekur thjesht parmakun, duke kollitur apo teshtitur. Koha dhe kostoja që do të duhej të operohej dhe të jepej për të garantuar një mjedis pa mikrobe nëpërmjet dezinfektimit të përditshëm të të gjitha sipërfaqeve të brendshme është si rrjedhim i pashprehur dhe pothuajse i paimagjinueshëm për t’u përmbushur edhe në kohët e Koronës.

Dezinfektues për autobusë dhe autobusë

Shumë shpesh, dështimi i sistemit të ajrit të kondicionuar do të thotë që autobusët nuk janë në gjendje të sigurojnë kalimin e nevojshëm të ajrit për të mbështetur vrasjen e mikrobeve. Kjo e bën udhëtimin me autobus një sprovë të vërtetë, sidomos në ditët e verës. Gjithashtu për shkak të hapësirës së tyre të kufizuar të brendshme, ato shpesh ofrojnë shumë pak hapësirë për pasagjerët dhe kështu qindra duar kapen te dera, timoni, sediljet dhe xhami i dritares për të gjetur mbështetje. Ndryshe nga autobusët lokalë, një grup njerëzish takohen në autobus dhe më pas kalojnë disa orë së bashku në të njëjtin mjet transporti. Edhe këtu, akumulimi i baktereve, viruseve dhe patogjenëve të panumërt është i pashmangshëm dhe dezinfektimi i përditshëm është i domosdoshëm për të siguruar një udhëtim higjenikisht të pastër dhe të pakujdesshëm.

Çfarë duhet të keni kujdes dhe cilat sipërfaqe duhet të dezinfektohen?

Duhet të sigurohet ajrosje e duhur gjatë gjithë kohës në hapësirat publike. Sipërfaqet e ndotura duhet të pastrohen me një leckë të disponueshme përpara dezinfektimit të plotë. Gjatë dezinfektimit, është gjithmonë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje kohërave të rekomanduara të ekspozimit. Dezinfektuesit mund të përmbajnë viruse dhe baktere, kështu që përdorimi i saktë dhe i përshkruar është thelbësor.

Për sa i përket sipërfaqes, përveç pastrimit të dukshëm të sediljeve, shufrave dhe mbështetëseve të krahëve, është gjithashtu e rëndësishme që të përfshihet çdo cep i vogël i pjesës së brendshme, në mënyrë që në asnjë rrethanë të mos u jepet mundësia baktereve, viruseve dhe patogjenëve.

Pse Bacoban® Purify është zgjedhja më e mirë?

Dezinfektuesit konvencionalë vrasin mikroorganizmat që janë formuar, por neglizhojnë gjënë më të rëndësishme: mbrojtjen kundër ripopullimit dhe brenda një kohe shumë të shkurtër. Një problem që e ndeshim vazhdimisht, veçanërisht në transportin publik lokal, për shkak të përdorimit të tij të vazhdueshëm!

Bacoban® Purify mbyll këtë hendek të higjienës dhe me qëllim ndjek një qasje krejtësisht të re. Kjo e dallon qartë nga dezinfektuesit e tjerë konvencionalë dhe, për herë të parë, mundëson kontrollin aktiv të infeksionit për një periudhë deri në 10 ditë! Efekti i tij antimikrobik dhe inaktivues i viruseve vepron në mënyrë aktive kundër viruseve, baktereve, kërpudhave dhe të gjithë patogjenëve deri në 10 ditë dhe për këtë arsye kualifikohet për pastrimin optimal të mjeteve të transportit të përdorura shpesh si aeroplanët, autobusët dhe trenat!