Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Rul shkume me llak ngjyre fine CLASSIC KØ15 ne te dy anet drejt e bardhe 11cm

rul shkumë:

✓ DREJT nga të dyja anët për punë të thjeshta lyerjeje

✓ Me bojëra me bazë uji dhe pak tretës.

1,39
Turma çmimi për njësi
larg 5 1,19 (14,39% i ruajtur)
larg 10 0,99 (28,78% i ruajtur)

SKU: V24-262-11

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Out of stock


Rul me shkumë nga të dy anët DREJT për punë të thjeshtë lyerjeje me bojëra me bazë uji dhe pak tretës.

vetitë e produktit

  • Rul i mirë me shkumë Moltopren me skaje të imta, të drejta.
  • Rolet shkumë për punë të thjeshtë lyerjeje me bojëra me bazë uji dhe pak tretës.
  • Rola shkumë absolutisht pa CFC dhe tretës.
  • Bërthama Ø 15 mm
  • Kllapa Ø 6mm
  • Totali Ø 35mm

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rul shkume me llak ngjyre fine CLASSIC KØ15 ne te dy anet drejt e bardhe 11cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…