Skip to content

Vulosje universale 7675 për sipërfaqe „të forta“ / jo-absorbuese (xham / qeramikë +++, çelik inox +++, plastikë / metal ++)

** E RE** Grumbullues universal profesional shumë efektiv për sipërfaqet "të forta"/jo absorbuese si:

✓ Xham

✓ Sipërfaqe qeramike

✓ Sipërfaqe plastike

✓ Sipërfaqe metalike

✓ Me efekt të lehtë për t'u pastruar

Wird oft zusammen gekauft

+ + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. +
Gesamtpreis: 113,47
79,99 (79,99 / l)

SKU: 4005-7675-1000

Inhalt: 1 l

Inventory : Auf Lieferrückstand

Lieferzeit: 7 ditë pune

Available on backorder

Menge:

Vulosje universale profesionale shumë efektive për sipërfaqe „të forta“ / jo-absorbuese si qelqi, qeramika, sipërfaqet plastike dhe metalike me efekt të lehtë për t’u pastruar E RE, për brenda dhe jashtë, E RE

Ideale për qelq / qeramikë dhe çelik inox, gjithashtu i zbatueshëm për plastikë dhe metal

Cilësi e lartë e prodhuar në Gjermani.

Vula ngjitëse universale 4005-7675 është një material veshës me bazë alkooli (IPA) që krijon një efekt të lehtë për t’u pastruar në sipërfaqet e qelqit, plastikës, qeramikës dhe metaleve (krom, çelik inox, alumin). Materiali krijon një film të hollë në sipërfaqe, i cili zvogëlon ngjitjen e papastërtisë dhe lëndëve të huaja dhe lejon që uji të rrotullohet më mirë. Sipërfaqja e veshur është veçanërisht e lehtë për tu pastruar


Karakteristikat e produktit

 • Dorëzuar gati për përdorim
 • lejon që uji të rrotullohet më mirë
 • Efekt i lehtë për tu pastruar në lidhje me papastërtinë dhe gëlqeren
 • lëng i qartë, pa ngjyrë, i padukshëm dhe i padukshëm
 • Sipërfaqet qëndrojnë të pastra shumë më gjatë, gjë që zgjat ciklet e pastrimit dhe zvogëlon ndjeshëm kostot, kohën dhe energjinë për pastrimin dhe mirëmbajtjen
 • zvogëlon rritjen e mikroorganizmave dhe baktereve dhe kështu përmirëson higjenën
 • Rezistent ndaj ngricave, nxehtësisë ekstreme, rrezatimit UV, ujit të kripur dhe ajrit të kripur, mineraleve nga uji i fortë dhe alkalet
 • Algat dhe plehrat e shpendëve nuk mund të ngjiten më fort

Fusha e dorëzimit:
Shishe 1 x litër
1 x kokë llak pompë


përdorim

 • Pajisje sanitare (tualete, bidete, vaska qeramike, dushe, lavamanë, pasqyra)
 • Pishina (qeramike jashtë, jo e përshtatshme për nënujore)
 • Të gjitha llojet e pllakave qeramike, p.sh. në kuzhina
 • Dritare dhe xhami ndërtimi (kopshte dimri, ndërtesa të larta, tendë)
 • Sipërfaqet plastike dhe metalike
 • Për xhamin e makinës ne rekomandojmë tonën Nënshkrimi premium i xhamit të makinës

Lehtë për tu aplikuar:
1. Para-pastroni sipërfaqen shumë mirë (sa më e pastër, aq më gjatë zgjat ngjitësi)
2. Para përdorimit, pastroni përsëri me alkool (p.sh. izopropil)
3. Spërkateni ngjitësin mbi një leckë dhe aplikojeni atë në sipërfaqe
4. Pas 5 minutash, lyeni me kujdes me një leckë mikrofibre pa ushtruar presion
5. Lëreni të ngurtësohet për 12 orë – e gatshme

Afati i ruajtjes: 3-10 vjet

Deri në 200m² mund të vulosen me 1 litër.


këshilltar

Vulat tona universale janë veçanërisht të përshtatshme për sektorin „bëje vetë“.

Ata kombinojnë një mënyrë profesionale veprimi në sipërfaqe të ndryshme me trajtim të lehtë gjatë aplikimit. Dhe e gjithë kjo pa pasur nevojë të bëni ndonjë kompromis të madh përsa i përket cilësisë.

Në këtë mënyrë, mund të bëhen aplikime në disa materiale me vetëm një ngjitës universal dhe mund të arrihet gjithashtu një efekt cilësor dhe qëndrueshmëri e gjatë.

Megjithatë, për aplikimet komerciale dhe industriale ku niveli më i lartë i mundshëm i performancës duhet të arrihet në një sipërfaqe specifike, ne rekomandojmë përdorimin e përfundimeve tona speciale për atë sipërfaqe.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje universale 7675 për sipërfaqe „të forta“ / jo-absorbuese (xham / qeramikë +++, çelik inox +++, plastikë / metal ++)”

Your email address will not be published.