Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Modeli: Paver Sealant – 3006-7620

Vulosje profesionale shumë efektive për gurët e shtrimit të brendshëm dhe të jashtëm :

✓ Mbrojtje e përhershme e sipërfaqes kundër ujit, papastërtisë dhe motit

✓ E padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

✓ Absolutisht rezistent ndaj ngricave

14,99 (149,90 / l)

SKU: 3006-7620-muster

Përmbajtja: 0,1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostra jonë Nënshkrimi i gurit të shtrimit për aplikimin e provës ose vulosjen e zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modeli: Paver Sealant – 3006-7620”

Your email address will not be published. Required fields are marked *