Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Shembull: Mbytës betoni me efekt thellësie – 3001-7620

Për të gjitha sipërfaqet e gurit mineral si betoni, muratura, suva minerale dhe gurë shtrimi

✓ Nano-shtresë rezistente ndaj ujit dhe gërryerjes me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

✓ Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtitë nuk ngjiten dhe mund të hiqen lehtësisht

✓ Absolutisht i padukshëm: Nuk ka ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe shumë ndikimeve të tjera natyrore

14,99 (149,90 / l)

SKU: 3001-7620-muster

Përmbajtja: 0,1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostra jonë Vulosje betoni për aplikimin e provës ose vulosjen e zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shembull: Mbytës betoni me efekt thellësie – 3001-7620”

Your email address will not be published. Required fields are marked *