Skip to content

Shembull: Vulosje profesionale me gurë me efekt thellësie – 3000-7620

Për të gjitha sipërfaqet e gurit mineral brenda dhe jashtë

✓ Nano-veshje rezistente ndaj ujit dhe gërryerjes

✓ Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtitë nuk ngjiten dhe mund të hiqen lehtësisht

✓ Absolutisht i padukshëm: Nuk ka ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes

✓ Sipërfaqja mbetet e frymëmarrjes

✓ Parandalon rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe formimin e rritjes së gjelbër

14,99 (149,90 / l)

SKU: 3000-7620-muster

Përmbajtja: 0,1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostra jonë  Vulosje me gurë për aplikim provë ose vulosje të zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shembull: Vulosje profesionale me gurë me efekt thellësie – 3000-7620”

Your email address will not be published. Required fields are marked *