Skip to content

Modeli: Sandstone Sealant -3007-7620

Mbyllje me gur ranor shumë efektiv për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm:

✓ I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet ranore absorbuese minerale

Effect Efekt i lehtë për t'u pastruar: papastërtia nuk ngjitet dhe mund të hiqet lehtë

✓ Absolutisht e padukshme: pamje dhe ndjesi e pandryshuar e sipërfaqes

✓ Efekti i thellësisë afatgjatë për shumë vite

✓ Efekti i perlës së lotusit kundër ujit

14,99 (149,90 / l)

SKU: 3007-7620-muster

Përmbajtja: 0,1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostra jonë Nënshkrimi me gur ranor për aplikimin e provës ose vulosjen e zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modeli: Sandstone Sealant -3007-7620”

Your email address will not be published. Required fields are marked *