Skip to content

Modeli: Bojë e makinës dhe ngjitës i buzëve – 2003-7656

Vulë mbrojtëse profesionale shumë efektive për bojën e makinave dhe buzët e aluminit:

✓ me efekt lotusi (rezistente ndaj ujit)

9,99 (9.990,00 / l)

SKU: 2003-7656-muster

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

10 ml mostër e jonë  Bojë për makinë dhe mbyllje buzësh  për aplikim provë ose mbyllje zonash më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modeli: Bojë e makinës dhe ngjitës i buzëve – 2003-7656”

Your email address will not be published. Required fields are marked *