Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Shembull: Mbrojtësi i përhershëm 7640 LARTË END – 9H mbyllje qeramike

Vulosje speciale profesionale për kërkesat më të larta:

✓ Jetëgjatësia deri në 5 vjet

✓ Gjithashtu siguron mbrojtje ndaj korrozionit me cilësi të lartë

14,99 (14.990,00 / l)

SKU: 8000-7640-muster

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Shembull i vulosjes qeramike tonë Permanent Protector 7640 HIGH END – 9H për aplikim provë ose vulosje të zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shembull: Mbrojtësi i përhershëm 7640 LARTË END – 9H mbyllje qeramike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *