Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Shembull: Mbrojtësi i përhershëm 640 INDUSTRIA ME PERFORMANCË TË LARTË – Përfundim qeramik 9H

✓ Qëndrueshmëri deri në 25 vjet

✓ mbrojtje kundër korrozionit me cilësi të lartë

✓ jashtëzakonisht rezistent ndaj gërryerjes

✓ rezistencë e lartë ndaj goditjes

14,99 (14.990,00 / l)

SKU: 8040-640-muster

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Shembull i Mbrojtësit tonë të Përhershëm 640 INDUSTRY ME PERFORMANCË TË LARTË – vulosje qeramike 9H për aplikim provë ose vulosje të zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shembull: Mbrojtësi i përhershëm 640 INDUSTRIA ME PERFORMANCË TË LARTË – Përfundim qeramik 9H”

Your email address will not be published. Required fields are marked *