Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Shembull: Mbytës universal 7675 për sipërfaqe “të forta”/jo absorbuese – 4005-7675

** E RE** Grumbullues universal profesional shumë efektiv për sipërfaqet "të forta"/jo absorbuese si:

✓ Xham

✓ Sipërfaqe qeramike

✓ Sipërfaqe plastike

✓ Sipërfaqe metalike

✓ Me efekt të lehtë për t'u pastruar

14,99 (14.990,00 / l)

SKU: 4005-7675-muster

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostër 10 ml e ngjitësit tonë universal për sipërfaqe “të forta” / jo-absorbuese për aplikimin e provës ose vulosjen e zonave më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shembull: Mbytës universal 7675 për sipërfaqe “të forta”/jo absorbuese – 4005-7675”

Your email address will not be published. Required fields are marked *