Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Tabaka për bojë plastike me ngjyra PLUS 15x32cm

Vaskë ngjyrosjeje Colorus PLUS ose vaska me bojë:

✓ Bërë nga plastika me cilësi të lartë, rezistente ndaj tretësve

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 4,78
1,79
Turma çmimi për njësi
larg 5 1,69 (5,59% i ruajtur)
larg 10 1,49 (16,76% i ruajtur)

SKU: V24-1532-FW

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

Vaskë lyerjeje Colorus PLUS ose vaska me bojë të bërë nga plastika rezistente ndaj tretësve me cilësi të lartë absolute

vetitë e produktit

  • Tabaka për bojë ose tabaka për bojë në dizajne (madhësi) të ndryshme
  • Tabakat e bojës janë bërë prej plastike të pathyeshme, me cilësi të lartë, pa tretës
  • Me një grykë praktike në qoshet e sipërme të tabakave të bojës për kthimin e bojrave, llaqeve dhe glazurave në enën e bojës
  • Linja matëse të integruara në muret e pasme të tabakave të bojës për kontrollin praktik të konsumit dhe përmbajtjes
  • 15cm x 32cm për rrotullat e bojës me gjatësi deri në 11cm me kapacitet deri në 300ml

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tabaka për bojë plastike me ngjyra PLUS 15x32cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…