Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Colorus rul shkumë me bojë superfine PLUS KØ15 në të dy anët jeshile e drejtë 11cm

Rul profesional i shkumës:

✓ E shkëlqyeshme

✓ Drejt nga të dyja anët për punime lyerje me cilësi të lartë

✓ Cilësi e lartë absolute.

1,39
Turma çmimi për njësi
larg 5 1,19 (14,39% i ruajtur)
larg 10 0,99 (28,78% i ruajtur)

SKU: V24-162-11

Inventory : Jo në magazinë

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Out of stock


Rul profesional i shkumës, super i imët në të dyja anët DREJT për punë lyerje me cilësi të lartë. Cilësi e lartë absolute.

vetitë e produktit

  • Rrotullat e radiatorit shkumë me cilësi të lartë të shkëlqyera me mbaresa të drejta në të dyja anët.
  • Rula radiatori me shkumë për lyerje perfekte me bojëra me bazë uji dhe me bazë pak tretës.
  • Rola shkumë absolutisht pa CFC dhe tretës me rezistencë të lartë në shtypje.
  • Bërthama Ø 15 mm
  • Kllapa Ø 6mm
  • Totali Ø 35mm

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colorus rul shkumë me bojë superfine PLUS KØ15 në të dy anët jeshile e drejtë 11cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…