Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtja e dëgjimit SILENCE me kllapa

✓ Peshë e ulët dhe qëndrueshmëri e lartë

✓ Kufje sipas EN 352

✓ I lehtë, i rehatshëm dhe i përshtatshëm

✓ Optimale për të gjitha situatat e zhurmës pa nivele të larta të majave

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 14,48
4,49
Turma çmimi për njësi
larg 5 3,99 (11,14% i ruajtur)
larg 10 3,49 (22,27% i ruajtur)

SKU: V24-GS1

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

përshkrim

Kufje mbrojtëse nga zhurma sipas EN 352 të përshtatshme për të gjitha situatat e zhurmës. Qoftë në punishte, në kantier apo në fishekzjarre. Falë shiritit fleksibël të kokës dhe funksionit të rregullimit, ai përshtatet pothuajse me çdo madhësi dhe formë koke.


vetitë e produktit

  • Peshë e ulët dhe qëndrueshmëri e lartë
  • Kufje sipas EN 352
  • E lehtë, e rehatshme dhe e përshtatshme
  • Ideale për të gjitha situatat e zhurmës pa nivele të larta të majave
  • Materiali: Plastike
  • Ngjyra: e kuqe/e zezë

komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtja e dëgjimit SILENCE me kllapa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…