Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbrojtje afatgjatë e sipërfaqes TiOSEPT® SG-55, 20 komplete për 1m² secili

Mbrojtje afatgjatë antimikrobike deri në 18 muaj për sipërfaqe të lëmuara

✓ Transparente dhe e padukshme

✓ Uji largues

✓ Testuar nga institute të pavarura testimi

✓ Komplete qeskash të gatshme për pastrim për parapastrim dhe mbyllje

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 101,47
79,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 76,99 (3,75% i ruajtur)
larg 10 74,99 (6,25% i ruajtur)

SKU: TiOS-SG55-SA1-20

Inventory : Me porosi

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Available on backorder

Turma:

Grumbullim qelqi i lëngshëm antimikrobik efektiv deri në 18 muaj – 20 komplete qese të gatshme për përdorim për 1m² secila

Mbrojtje afatgjatë e sipërfaqes e përshtatshme për sipërfaqe të lëmuara : qelqi, çelik inox, alumini dhe druri i trajtuar


vetitë e produktit

 • Eliminon bakteret (E.coli, S. aureus) dhe viruset e mbështjellë (korona, ebola, virusi rota) deri në 99.99%
 • Parandalon vendosjen e majave dhe mykut
 • I testuar dermatologjikisht “shumë mirë”.
 • Sipërfaqet bëhen më të lehta dhe më të shpejta për t’u pastruar (“lehtë për t’u pastruar”)
 • Për ambiente të brendshme dhe të jashtme
 • Rezistent ndaj gërvishtjes (rritje e rezistencës ndaj gërvishtjeve)
 • Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Fortësia e sipërfaqes në xhami 9H (test TÜV sipas MSZ EN ISO 15184:2013)
 • Fortësia e gërvishtjes në xhami 10N (test TÜV sipas MSZ 9640/41:1983)
 • Këndi i kontaktit 95° në xhami dhe 91° në çelik inox, pas 10,000 cikleve pastrimi 92° + 85° (testuar nga TÜV me ujë)
 • Trashësia e shtresës përafërsisht 20 nm (nanometra)
 • Vrazhdësia: 6 nm në sipërfaqe
 • Facetë (peceta të lagura të mbështjella individualisht)
 • Qesja 1: Pëlhurë parapastruese, e njomur me IPA (izopropanol) 99%
 • Qeskë 2: Peshë mbyllëse e ngopur me TiOSEPT® SG-55
 • Leth viskoze, pa plastikë, 60 g/m²
 • Formati i pëlhurës 100 x 140 mm
 • Një leckë është e mjaftueshme për rreth 1 m²
 • BAUA Reg.Nr. N-104947

Aplikacion

Komplet qeskash të gatshme për përdorim TiOSEPT® SG-55 për sipërfaqe të lëmuara qelqi, çelik inox, çelik, alumin, plastikë dhe dru të trajtuar

Pastrim paraprak

Rekomandohet të vishni doreza mbrojtëse të disponueshme. Temperatura e aplikimit 5 – 35°C.

 1. Pastroni sipërfaqen me shumë kujdes me pastrues të disponueshëm në treg. Sa më mirë të jetë pastrimi, aq më gjatë do të zgjasë vula. Më pas thani sipërfaqen.
 2. Hiqeni leckën e pastrimit paraprak me alkool nga qesja dhe përdorni atë për të hequr yndyrën tërësisht sipërfaqen.
 3. sipërfaqe min. Lëreni të thahet për 1 minutë.
vulosje

Rekomandohet të vishni doreza mbrojtëse të disponueshme. Temperatura e aplikimit 5 – 35°C.

 1. Hiqeni leckën mbyllëse nga qesja dhe fshijeni sipërfaqen me të një herë vertikalisht dhe horizontalisht. Pëlhura është e mjaftueshme për rreth 1 m². Është e rëndësishme që të punoni shpejt sepse lecka thahet pas rreth 90 sekondash.
 2. Lëreni sipërfaqen të thahet për të paktën 2 minuta (nën 15°C = 10 minuta), mos e prekni për 10 minuta. Kurim i plotë pas 10 orësh. Përsëriteni aplikimin nëse është e nevojshme. Nëse ka një zvarritje të lehtë gri, kjo mund të lustrohet me kujdes me një leckë mikrofibre.

Sipërfaqet plastike bëhen antimikrobike dhe bëhen më hidrofobike, rezistenca ndaj gërvishtjeve nuk ndryshon. Nuk rekomandohet përdorimi në polikarbonat dhe pleksiglas®.

magazinimit

Ruani TiOSEPT® SG-55 në +5 deri +25°C. Mbroni nga ngricat dhe rrezet e diellit direkte.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbrojtje afatgjatë e sipërfaqes TiOSEPT® SG-55, 20 komplete për 1m² secili”

Your email address will not be published. Required fields are marked *