Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Dezinfektim i këpucëve Pedexan me efekt afatgjatë Shishe rimbushëse 1l

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + blank
Cmimi total: 171,48
42,49 (42,49 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 6 40,49 (4,71% i ruajtur)
larg 12 39,49 (7,06% i ruajtur)

SKU: PED-1A

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Dezinfektimi i këpucëve Pedexan – Freskia Alaskan për këpucët

Shishe praktike rimbushëse prej 1 litërsh për shpërndarësin e dezinfektimit të këpucëve Pedexan PedSpend me thikë spërkatës ose shishen me spërkatës me pompë Pedexan 125 ml .

Nëse këpucët e punës ose këpucët e rastësishme përdoren shumë për një periudhë të gjatë kohore, shpesh krijohet një mjedis ideal për shumimin e baktereve dhe kërpudhave dhe krijohen aroma të pakëndshme.

Edhe me çorape të freskëta dhe me ajrosje të këpucëve, era e pakëndshme mbetet dhe madje mund të shkaktojë infeksione të këqija në këmbë.

Këtu mund të ndihmojë dezinfektimi i këpucëve Pedexan . Bakteret dhe kërpudhat hiqen në mënyrë efektive dhe formimi i të rejave parandalohet nga efekti afatgjatë.

Me aromën e tij të Alaskës, Pedexan siguron freski të këndshme dhe madje është biokompatibël.


Aplikacion

Aplikimi është shumë i thjeshtë:

– Spërkatni pjesën e brendshme të këpucëve jashtë.
– Ne rekomandojmë 5 deri në 10 goditje kur përdorni për herë të parë.
– Dezinfektimi i këpucëve Pedexan duhet të përdoret 1-2 herë në javë ose sipas nevojës.


këshilltar

Këshilla për sigurinë:

Sigurohuni që të vini re! Siguroni ventilim adekuat gjatë trajtimit. Lëng dhe avull shumë i ndezshëm. Shkakton acarim serioz të syve. Mbani larg nxehtësisë, sipërfaqeve të nxehta, shkëndijave, flakëve të hapura dhe burimeve të tjera të ndezjes. Mos pini duhan. Ruani në një vend të freskët, të ajrosur mirë. Nëse kërkohet këshilla mjekësore, keni në dispozicion një enë ose etiketë. Mbajeni larg fëmijëve.

Mund të përdoret për të gjitha sipërfaqet e brendshme të këpucëve. Nëse keni dyshime, provoni Pedexan në një vend të padukshëm.

Ruani vetëm në një enë të mbyllur. Enë mund të riciklohet vetëm kur është plotësisht bosh. Mos e përdorni pas datës së skadencës.

Regjistri Biocide Nr.: N-25889

E rëndësishme: Përdorni produktet biocidale me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfektim i këpucëve Pedexan me efekt afatgjatë Shishe rimbushëse 1l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…