Skip to content

PedSpend – shpërndarës me sprej për dezinfektimin e këpucëve Pedexan

Blerë shpesh së bashku

blank + blank
Cmimi total: 160,99
119,00 (119,00 / l)
Turma çmimi për njësi
larg 5 109,80 (7,73% i ruajtur)
larg 10 104,90 (11,85% i ruajtur)

SKU: PED-spend

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

PedSpend – shpërndarës me sprej për dezinfektimin e këpucëve Pedexan

Shpërndarëse dezinfektuese këpucësh për përdorim të palëvizshëm ose celular. Ideale për ripërpunimin higjienik të këpucëve, p.sh. për këpucët e punës në industri dhe zejtari, rrugicat e bowlingut ose qiratë e skive.

vetitë e produktit

Fusha e dorëzimit: Dispenzues për dezinfektimin e këpucëve PedSpend (i kyçur) me 1,4 m thikë spërkatës

I përshtatshëm për: Dezinfektimin e këpucëve Pedexan Shishe rimbushëse 1 litër dhe të gjitha shishet e rimbushjes së shpërndarësit 1 litër euro


përdorim

Fushat e aplikimit: industria dhe tregtia, marrja me qira e këpucëve bowling, çizmet e skive, patina në akull


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PedSpend – shpërndarës me sprej për dezinfektimin e këpucëve Pedexan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…