Skip to content

Vulosje tekstili dhe letre premium me papërshkueshmëri ekstreme të ujit

Vulosja premium e tekstilit dhe letrës:

✓ Me rezistencë ekstreme ndaj ujit

✓ Për brenda dhe jashtë

89,99 (89,99 / l)

SKU: 6002-7689-1000

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Menge:

Ngrohje tekstili dhe letre premium shumë efektive me papërshkueshmëri ekstreme të ujit, për brenda dhe jashtë

Cilësi profesionale – Prodhuar në Gjermani

Numri i artikullit: 6002-7689

V24 V24 Premium vulë tekstili dhe letre mbron pothuajse çdo lloj tekstili dhe letre nga uji, papastërtitë dhe njollat – dhe mbetet i padukshëm. Nuk ndikon në pamjen, frymëmarrjen, ngjyrën ose ndjenjën e tyre në asnjë mënyrë dhe është e lehtë për tu kujdesur.

Veshja është jashtëzakonisht e papërshkueshme nga uji në pëlhura të jashtme; kështu ata qëndrojnë të thatë më gjatë. Vaji, kafja dhe njollat e tjera të zakonshme janë një gjë e së kaluarës nëse tekstilet janë trajtuar më parë.


vetitë e produktit

 • Efekt shumë i fortë hidrofobik dhe oleofobik (neveri ndaj ujit dhe vajit)
 • Efekt i qëndrueshëm ndaj gërryerjes i lehtë për t’u pastruar: një lidhje e fortë kimike mundëson rezistencë të shkëlqyeshme ndaj gërryerjes dhe lavatriçes-veshja i përmbahet fibrës derisa të shkatërrohet nga ndikimet e jashtme
 • Papastërtitë mund të hiqen lehtësisht me një leckë të lagur
 • Ushqimi i sigurt
 • Frymëmarrëse
 • I padukshëm (pa ndryshim në pamjen dhe ndjenjën)
 • Veti të forta jo ngjitëse
 • Mbrojtje kundër njollave
 • Rrit rezistencën ndaj konsumit
 • Asnjë dëmtim i pamjes
 • Teknologji SiO² nano
 • Mbrojtja e fibrave nga depërtimi i grimcave të papastërtisë
 • Aplikim i thjeshtë
 • Jetëgjatësia e gjatë në varësi të stresit mekanik

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 * Përshkrimi i produktit


përdorim

 • veshje
 • Pëlhura në natyrë
 • Tekstile shtëpiake (tapiceri, mobilje, qilima)
 • Kamoshi / lëkurë
 • Kuti kartoni

Konsumi varet shumë nga struktura, absorbueshmëria dhe trashësia e materialit që do të lyhet, afërsisht 10-50 m² / litër (përafërsisht 10ml / m² për mm trashësi në varësi të absorbueshmërisë).

Aplikim i thjeshtë:

1. Manual: aplikimi duke lagur tekstilin (spërkatje ose zhytje)

2. Industriale: Aplikimi nga sistemet komerciale të disponueshme

Kjo shtresë SiO2 lidhet plotësisht dhe ngurtësohet pas 24 orësh.
Efekti i lehtë për t’u pastruar mund të testohet për herë të parë pas kësaj faze forcimi.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje tekstili dhe letre premium me papërshkueshmëri ekstreme të ujit”

Your email address will not be published.