Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Komplet i kompletuar për mbylljen e sistemeve solare / sistemeve fotovoltaike

Modulet fotovoltaike sjellin rendimentin e tyre më të mirë në kushte optimale .
Me vulën tonë të veçantë, ne zgjasim ciklin e pastrimit dhe thjeshtojmë ndjeshëm pastrimin.
Kjo çon në rritjen e kthimit të investimit tuaj.
199,00

SKU: 7005-5575-komplettset

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Set i plotë i përbërë nga parapastrues biologjik, bioetanol për heqjen e yndyrës dhe nano-vulosje me performancë të lartë bazuar në xhami të lëngshëm

Nano-veshje shumë efektive për sistemet diellore, me efekt zambak uji (i papërshkueshëm nga uji)

Cilësi e lartë Prodhuar në Gjermani

Vetitë

 • Teknologjia e ardhshme me një shtresë mbrojtëse të padukshme, përafërsisht 100 nm (nanometra) “e trashë”
 • Mbron sipërfaqen
 • Rezistent ndaj nxehtësisë dhe ngricave
 • Rezistent ndaj ujit të detit dhe kripës (acid/alkaline 1,5 deri në 12,5 ph)
 • Ilaç kundër ujit dhe papastërtive
 • Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Zbatohet në +10° deri +30°C
 • UV e qëndrueshme
 • Efekti “e lehtë për t’u pastruar” (sipërfaqet janë të lehta për t’u pastruar = kursen kohë dhe para dhe disa papastërti tashmë janë larë nga shiu)
 • Konsumi: përafërsisht 150 m² me një litër
 • Redukton gjurmën ekologjike (CO2) gjatë pastrimit:
  • Kërkohet më pak ujë
  • Kërkohen më pak pastrues kimik

Fusha e dorëzimit:

 • 500 ml koncentrat pastrues organik Biosativa® 1:10 për pastrim paraprak
 • 1000 ml alkool izopropanol 99.9% për degreasing
 • 500 ml Qelqi i lëngshëm mbyllës 7601 (për rreth 75-100 m²)
 • 100 peshqir tharje 25 x 16 cm për pastrim paraprak
 • 10 copa mikrofibra 10 x 10 cm për aplikim
 • 5 copa mikrofibre 30 x 30 cm për lustrim
 • 10 doreza mbrojtëse të disponueshme

Aplikacion

Aplikim i thjeshtë

 1. Parapastrojeni modulin shumë mirë me Biosativa (sa më i mirë të jetë pastrimi paraprak, aq më gjatë do të zgjasë vula)
 2. Pastrojeni sërish me alkool para mbylljes
 3. Aplikoni vulosjen me një leckë, lustrim – bërë.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet i kompletuar për mbylljen e sistemeve solare / sistemeve fotovoltaike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…