Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Mbyllje universale për nënshtresa minerale (betoni, guri, minerali)

Mbulim profesional shumë efektiv për të gjitha sipërfaqet absorbuese minerale

✓ Sipërfaqe që merr frymë, rezistent ndaj ujit dhe vajit

✓ Jetëgjatësia deri në 2 vjet

✓ Me bazë uji, pa erë, rezistente ndaj vajit, rezistente ndaj ngrirjes

✓ Efekt i lehtë për t'u pastruar

✓ 5-40 m² për litër në varësi të absorbueshmërisë së nënshtresës

Blerë shpesh së bashku

blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 830,48
49,99 (49.990,00 / l)

SKU: 3010-695

Përmbajtja: 1 l

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

Turma:

Mbulim universal profesional shumë efektiv për të gjitha nënshtresat absorbuese minerale me efekt të lehtë për t’u pastruar

Cilësi e lartë – Prodhuar në Gjermani

V24 vulosje universale për nënshtresa minerale 3010-695 është një impregnim me bazë uji për sipërfaqe minerale absorbuese me veti shumë të mira hidrofobike (ujë larguese) dhe olefobike (vaj larguese) të sipërfaqeve.

Produkti formon një film sipërfaqe pothuajse të padukshëm, të hollë. Për shkak të efektit hidrofobik, shkalla e depërtimit të lagështisë kur ekspozohet ndaj ujit dhe rindotje është reduktuar ndjeshëm. Depërtimi i vajit dhe substancave zbardhuese në sipërfaqe zvogëlohet. Ndotja përkatëse mund të hiqet/pastrohet më lehtë.


vetitë e produktit

✓ Mbrojtja e sipërfaqes nga uji dhe papastërtitë

✓ Efekt i lehtë për t’u pastruar

✓ Impregnim i gatshëm për përdorim i bazuar në silane organofunksionale

✓ Redukton rritjen e myshkut, likenit, kërpudhave dhe ndikimeve të tjera natyrore

✓ Përpunim i thjeshtë

✓ Asnjë ndryshim në pamjen dhe ndjesinë e sipërfaqes (i padukshëm)

✓ Me bazë uji dhe pa erë

✓ Sipërfaqja mbetet e ajrosur / e hapur ndaj difuzionit (pa shtresë pengese ose mbytje uji)

✓ Nuk krijohen shtresa ngjitëse silikoni

✓ Miqësore ndaj mjedisit

✓ I përshtatshëm për aplikime të brendshme dhe të jashtme

✓ Temperatura e rekomanduar e aplikimit +5 deri +25°C (e mundur +5 deri në 50°C)

✓ Trashësia e shtresës përafërsisht 20 – 200 nm

✓ Rezistencë ndaj acideve dhe alkaleve (rreth 2-12 pH në formë të holluar)

Fusha e dorëzimit:
1 x litër shishe
1 x kokë llak pompë


përdorim

Aplikacion:

 1. Pastroni tërësisht paraprakisht dhe lëreni sipërfaqen të thahet
 2. Aplikimi në procesin e spërkatjes ose rulit
 3. Lëreni të thahet për 24 orë – gati!

Konsumi:

✓ Sipërfaqe ‘të buta’ shumë absorbuese (ranor, gëlqeror) – rreth 5-15 m² / litër

✓ sipërfaqe minerale normale (betoni, suva) – përafërsisht 8-20 m²/litër

✓ Sipërfaqe minerale shumë të forta (pllaka guri, rrasa, graniti) – përafërsisht 15-40m²/litër)

Këshilla:

 • Mbytës universal V24 për nënshtresat minerale ofrohet gati për përdorim dhe aplikohet i paholluar në sipërfaqen e pastruar dhe të tharë paraprakisht.
 • Sasia që do të aplikohet varet shumë nga absorbueshmëria e nënshtresës dhe është 25-200ml/m² në temperaturën e rekomanduar të aplikimit (+5 deri +25°C).
 • Ne rekomandojmë kryerjen e një impregnimi provë përpara aplikimit të sipërfaqes.
 • Të gjitha sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë të thata dhe të pastruara mirë, pasi kjo është mënyra e vetme për të arritur ngjitjen dhe efektivitetin optimal.
 • Çdo pastrues i përdorur gjatë pastrimit paraprak duhet të lahet me ujë dhe të hiqet pa lënë mbetje.
 • Papastërtitë, papastërtitë dhe pluhuri në sipërfaqe gjithashtu thithin vulën dhe kështu mund të çojnë në konsum më të madh dhe zona që nuk janë lagur në mënyrë optimale.
 • V24 mbyllja universale për nënshtresat minerale nuk duhet të aplikohet kur bie shi. Gjithashtu duhet të thahet gjatë fazës së tharjes.
 • Aplikimi duhet të kryhet me spërkatje ose rrotullim. Megjithatë, në parim, të gjitha opsionet e aplikimit dhe njësitë përcjellëse për lëngjet mund të përdoren për këtë qëllim. Optimale
  Metoda varet nga madhësia, vendndodhja, struktura dhe absorbueshmëria e zonës që do të trajtohet.
 • Gjatë aplikimit nuk duhet të krijohen pellgje, pasi materiali i tepërt mund të shkaktojë thellimin e ngjyrës.
 • Në sipërfaqet vertikale, ju rekomandojmë të punoni nga poshtë lart për të parandaluar ngopjen paraprake nga rrjedhja e materialit.
 • Të gjitha mjetet e përdorura për aplikim duhet të jenë të pastra dhe të thata.
 • Edhe nëse nuk është absolutisht e nevojshme në shumicën e rasteve, ne rekomandojmë mbulimin e zonave përreth gjatë aplikimit. Bimët duhet të mbrohen gjithmonë nga kontakti.
 • Për të kontrolluar përputhshmërinë me para-trajtimet e mundshme ose me trajtimet e dëshiruara pas, ne rekomandojmë krijimin e një zone të vogël testimi.
 • Veshja lidhet plotësisht dhe shërohet pas 24 orësh.

këshilltar

Mbyllja universale V24 për nënshtresat minerale 3010-695 është veçanërisht e përshtatshme për zonën e bërë vetë.

Kombinon një mënyrë veprimi profesional në sipërfaqe të ndryshme minerale me trajtim të lehtë gjatë aplikimit. Dhe e gjithë kjo pa pasur nevojë të bëni ndonjë kompromis të madh përsa i përket cilësisë.

Aplikimet mund të bëhen në disa materiale (betoni, guri, guri natyror, guri i shtrimit, graniti … të gjitha sipërfaqet thithëse minerale janë të mundshme) me vetëm një vulosje dhe gjithashtu arrijnë një efekt cilësor dhe qëndrueshmëri të gjatë.

Megjithatë, për aplikime komerciale dhe industriale ku niveli më i lartë i mundshëm i performancës duhet të arrihet në një sipërfaqe specifike, ne rekomandojmë përdorimin e izoluesve tanë specialë me bazë tretës për sipërfaqen përkatëse (3000 në 3007-7620 ose 3008-704).


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbyllje universale për nënshtresa minerale (betoni, guri, minerali)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *