Skip to content

Vulosje universale 673 për sipërfaqe „të forta“ / jo-absorbuese (bojë / plastikë +++, xham / qeramikë ++, metal / çelik inox ++)

** E RE** Grumbullues universal profesional shumë efektiv për sipërfaqet "të forta"/jo absorbuese si:

✓ Xham

✓ Sipërfaqe qeramike

✓ Sipërfaqe plastike

✓ Sipërfaqe metalike

✓ Me efekt të lehtë për t'u pastruar

Wird oft zusammen gekauft

+ + + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Gesamtpreis: 118,48
85,00 (85,00 / l)

SKU: 4004-673-1000

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Menge:

Vulosje universale për sipërfaqe „të forta“ / jo -absorbuese me cilësi profesionale – Prodhuar në Gjermani

Ideale për plastikë dhe sipërfaqe të pikturuara (të shtrueshme), gjithashtu mund të përdoren në xhami / qeramikë; Metal dhe çelik inox

Numri i artikullit: 4004-673

Cilësi e lartë e prodhuar në Gjermani

V24 universale vulë 4004-673 është një sistem i bazuar në alkool që krijon një efekt të përkohshëm të lehtë për t’u pastruar në sipërfaqet e qelqit dhe qeramikës, si dhe në sipërfaqe të caktuara metalike (krom, çelik inox, alumin). Materiali i fshirë formon një film të hollë në sipërfaqe, i cili zvogëlon ngjitjen e papastërtisë dhe lëndëve të huaja dhe lejon që uji thjesht të rrotullohet. Sipërfaqet e veshura janë veçanërisht të lehta për tu pastruar dhe më pak të pista.


Karakteristikat e produktit

Kimi:Polimer inorganik-organik, pa halogjen
Përshkrim:Vula universale
Pamja:E lëngshme, pa ngjyrë – rozë
Hollimi: I holluar gati për përdorim
Përqendrimi: 0,5-1,5% ndaj peshës
Trajtimi:Informacioni i rëndësishëm për trajtimin dhe sigurinë mund të gjendet në fletën aktuale të të dhënave të sigurisë. Gjatë përpunimit, duhet të përdoren pajisje të përshtatshme mbrojtëse personale.

Fusha e dorëzimit:
Shishe 1 x litër
1 x kokë llak pompë


këshilltar

Vulat tona universale janë veçanërisht të përshtatshme për sektorin „bëje vetë“.

Ata kombinojnë një mënyrë profesionale veprimi në sipërfaqe të ndryshme me trajtim të lehtë gjatë aplikimit. Dhe e gjithë kjo pa pasur nevojë të bëni ndonjë kompromis të madh përsa i përket cilësisë.

Në këtë mënyrë, mund të bëhen aplikime në disa materiale me vetëm një ngjitës universal dhe mund të arrihet gjithashtu një efekt cilësor dhe qëndrueshmëri e gjatë.

Megjithatë, për aplikimet komerciale dhe industriale ku niveli më i lartë i mundshëm i performancës duhet të arrihet në një sipërfaqe specifike, ne rekomandojmë përdorimin e përfundimeve tona speciale për atë sipërfaqe.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje universale 673 për sipërfaqe „të forta“ / jo-absorbuese (bojë / plastikë +++, xham / qeramikë ++, metal / çelik inox ++)”

Your email address will not be published.