Skip to content

Vulosje universale 691 për sipërfaqe „të buta“ / thithëse (tekstile +++, dru ++, gur ++)

Grumbullues universal profesional shumë efektiv për sipërfaqe absorbuese / "të buta":

✓ Tekstile

✓ Guri

✓ dru

✓ Me efekt të lehtë për t'u pastruar

Wird oft zusammen gekauft

+ Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike.
Gesamtpreis: 97,48
74,99 (74,99 / l)

SKU: 4006-691-1000

Inhalt: 1 l

Inventory : Vorrätig

Lieferzeit: 3 ditë pune

Menge:

Ngjitës universal profesional shumë efektiv për sipërfaqet absorbuese / „të buta“ (tekstile, gurë, dru) me një efekt të lehtë për t’u pastruar

Ideale për tekstilet, mund të përdoret edhe në gur dhe dru

Cilësi e lartë – Prodhuar në Gjermani.

Numri i artikullit: 4006-691

V24 universale vulë 4006-691 është një impregnim ujor për sipërfaqet absorbuese / „të buta“ me një papërshkueshmëri shumë të mirë të ujit (papërshkueshmëri nga uji) dhe vajshmëri (vajshmëri) të sipërfaqeve. Produkti formon një film sipërfaqe pothuajse të padukshëm, të hollë. Efekti i papërshkueshëm nga uji zvogëlon ndjeshëm shkallën e depërtimit të lagështirës në sipërfaqet e trajtuara dhe ndotjen e re. Depërtimi i vajit dhe substancave çngjyrosëse në sipërfaqe zvogëlohet dhe mund të hiqet / pastrohet lehtë.


Karakteristikat e produktit

  • Baza e përbërësit aktiv: polimer që përmban fluor
  • Pamja: e bardhë, lëng i tejdukshëm
  • Përmbajtja e ngurtë: 1%
  • vlera e pH: 7
  • Hollimi: I holluar gati për përdorim. Në varësi të efektit të dëshiruar, mund të hollohet më tej me ujë.

Fusha e dorëzimit:
Shishe 1 x litër
1 x kokë llak pompë


këshilltar

Vulat tona universale janë veçanërisht të përshtatshme për sektorin „bëje vetë“.

Ata kombinojnë një mënyrë profesionale veprimi në sipërfaqe të ndryshme me trajtim të lehtë gjatë aplikimit. Dhe e gjithë kjo pa pasur nevojë të bëni ndonjë kompromis të madh përsa i përket cilësisë.

Në këtë mënyrë, mund të bëhen aplikime në disa materiale me vetëm një ngjitës universal dhe mund të arrihet gjithashtu një efekt cilësor dhe qëndrueshmëri e gjatë.

Megjithatë, për aplikimet komerciale dhe industriale ku niveli më i lartë i mundshëm i performancës duhet të arrihet në një sipërfaqe specifike, ne rekomandojmë përdorimin e përfundimeve tona speciale për atë sipërfaqe.


Bewertungen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vulosje universale 691 për sipërfaqe „të buta“ / thithëse (tekstile +++, dru ++, gur ++)”

Your email address will not be published.